PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Αισιοδοξία δυναμικότητα και ανάγκη για ανανέωση.

ΚΡΙΟΣ

Με μια νέα δυναμική θα ανοίξετε την καινούργια εβδομάδα. Είστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε όσα θέματα σας μπερδεύουν ή σας ενοχλούν στην καθημερινότητα. Το βασικό σημείο για να τα καταφέρετε, είναι να μην σας πιάσει πανικός. Αποτρέψτε κάθε απόπειρα επηρεασμού από τα άτομα του περιβάλλοντός σας, είναι η καλύτερη στρατηγική για να διατηρήσετε τη συνοχή της σκέψης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιμετωπίζατε κάποια θέματα που έθεταν εμπόδια και πρόσθετη πίεση στην πορεία σας. Με την είσοδο της νέας εβδομάδας αυτά θα αρχίσουν να εξομαλύνονται κι εσείς θα καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε. Μπαίνετε σε μια καινούργια φάση, με έντονη δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα για να γυρίσετε σελίδα, είναι καιρός να ανοίξετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες δυσκολίες και εμπόδια φαίνεται να προκύπτουν από το πουθενά στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αυτά θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε στάση, να γίνετε πιο συνετοί και αποφασιστικοί. Μπορείτε να ανταπεξέλθετε της συγκυρίας, αρκεί να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και την πορεία που έχετε χαράξει. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που προσμένατε, για να επιλύσετε όσα σας εμπόδιζαν μέχρι τώρα να σημειώσετε πρόοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διέπεστε από έντονο δυναμισμό με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Θα είστε σε θέση να χειριστείτε ό,τι κι αν φέρει η ζωή στο δρόμο σας, όσο επίπονο κι αν είναι. Με τα άστρα στο πλευρό σας, να δράσετε τολμηρά αλλά μέσα στο πλαίσιο της λογικής. Οι βιαστικές ή αβέβαιες κινήσεις δεν θα ωφελήσουν σε κάτι, να τις αποφύγετε με κάθε τρόπο. Να είστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος, ίσως να μην έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σας.

ΛΕΩΝ

Γνωρίζετε ότι είστε ιδιαίτερα ικανές ιδιοσυγκρασίες, αυτό το ταλέντο σας καλείστε να αξιοποιήσετε στην αρχή της νέας εβδομάδας, για να υλοποιήσετε όσα βάλετε στο μυαλό σας. Φροντίστε να μην αφήνετε τα εμπόδια να σας αποπροσανατολίζουν και να παρεκκλίνετε της πορείας σας. Να χειρίζεστε το κάθε πρόβλημα τη στιγμή που προκύπτει, για να μην μένουν εκκρεμότητες. Η ατμόσφαιρα ευνοεί τις συζητήσεις για οικογενειακά θέματα, αρκεί να μην πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε στη συνέχεια και θα προκαλέσουν αχρείαστες συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάπως πιεστική αναμένεται να είναι η έναρξη της νέας εβδομάδας για εσάς. Έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, γι’ αυτό κινήστε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Ο καλύτερος τρόπος για να ανταπεξέλθετε, είναι να οπλιστείτε με υπομονή και πειθαρχία. Αυτή η στρατηγική θα σας οδηγήσει στο αίσθημα περηφάνιας, για την αρτιότητα των διεκπεραιώσεών σας. Αποφύγετε τις εξάρσεις και τις εντάσεις, ακολουθήστε έναν σταθερό βηματισμό που θα αποτρέψει να χαλάσει τη διάθεσή σας από το άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Μείνετε μακριά από κάθε είδους υπερβολή στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αν χάσετε τον έλεγχό σας, θα πάρετε την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που στοχεύετε. Μην μένετε κλεισμένοι στον εαυτό σας, αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να προσφέρουν τη βοήθεια και τη στήριξή τους. Να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση, ώστε να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια αστάθεια υπάρχει αυτή την περίοδο στη ζωή σας, αυτός είναι ο λόγος που νιώθετε τόση αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Γι’ αυτό ανοίξτε τη νέα εβδομάδα αποφασισμένοι να μην ακούσετε τα σχόλια και τις επικρίσεις τρίτων. Εστιάστε τα βήματά σας στα δικά σας ζητούμενα, ακόμα κι αν ανατρέψετε την επικρατούσα ατμόσφαιρα. Οι αλλαγές που μπορείτε να κάνετε και οι γρήγορες εξελίξεις, θα βοηθήσουν να αλλάξει η ροή των γεγονότων. Παραμείνετε ψύχραιμοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ό,τι προκύψει στην πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εντείνετε τη δραστικότητά σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αυτή είναι η στιγμή να εντοπίσετε τις πιο αποδοτικές λύσεις για τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Απομακρύνετε τον όποιο συντηρητισμό στη σκέψη σας, τολμήστε να κάνετε τη δική σας επανάσταση. Οι αλλαγές που θα κάνετε τώρα, θα διασφαλίσουν την αίσια πορεία της ζωής σας στο εξής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις σας γίνονται πιο πιεστικές στην αρχή της νέας εβδομάδας. Γι’ αυτό διαθέσετε χρόνο για να οργανωθείτε και να θέσετε προτεραιότητες. Ένα ευέλικτο πρόγραμμα θα αποδειχθεί πιο αποδοτικό, καθώς δεν θα ξεπερνά τα όρια των αντοχών σας. Να είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα που θα σας προσεγγίζουν με την πρόφαση να παράσχουν βοήθεια, είναι πιο πιθανό να μην έχουν αγαστές προθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παλεύετε να απομακρύνετε από την πορεία σας εμπόδια που εμφανίζονται επανειλημμένα. Είναι φυσικό να έχετε χάσει την πίστη αλλά και τη συγκέντρωσή σας τελευταία, να νιώθετε ανησυχία για το μέλλον. Αλλά η είσοδος της νέας εβδομάδας θα σας παράσχει τη δυνατότητα να αλλάξετε τη ροή των πραγμάτων. Μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματά σας, να στραφείτε επιτέλους στο μέλλον που θέλετε για τον εαυτό σας. Σας αναμένουν ευχάριστες εξελίξεις στο οικιακό και οικογενειακό περιβάλλον, που θα τονώσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με επαναστατική διάθεση μπαίνετε στη νέα εβδομάδα. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε αλλαγές, που θα γυρίσουν σελίδα στη ζωή σας και θα ανοίξουν πιο δημιουργικά κεφάλαια. Μέσα από αυτά θα αντλήσετε μεγάλη χαρά και θα αρχίσετε να κοιτάτε το μέλλον με πιο αισιόδοξη ματιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment