PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μεγάλη αιματηρή συμπλοκή


Μεγάλη αιματηρή συμπλοκή με νεκρό και βαριά τραυματίες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Νεκρός είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η αστυνομία από τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες αστυνομικούς, ενώ και ο δεύτερος, κατά την ίδια ενημέρωση, δεν ανταποκρινόταν μέχρι πριν από λίγη ώρα στις προσπάθειες ανάνηψης.

Σοβαρά, αλλά πιθανόν εκτός κινδύνου, είναι ο τρίτος αστυνομικός, ενώ ελαφρά στο πόδι τραυματίστηκε ο τέταρτος.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πριν από το αιματηρό περιστατικό είχε γίνει καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ληστεία από τρία άτομα που είχαν καλάσνικοφ σε περίπτερο στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, τα οποία διέφυγαν με ΙΧ Volvo, με συγκεκριμένο αριθμό κυκλοφορίας, ο οποίος προέκυψε από τα τερματικά της Άμεσης Δράση ότι είναι κλεμμένο.

Οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο κοντά στη λεωφόρο Κηφισού και το ακολούθησαν.

Το αυτοκίνητο μπήκε στον παράδρομο της λεωφόρου, στο ύψος της Λαχαναγοράς στο Ρέντη, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Στο σημείο αυτό το αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά σε σκοτεινό σημείο του δρόμου και κάποιοι από τους επιβαίνοντες βγήκαν έξω και γάζωσαν τους τέσσερις αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι.

Στην συνέχεια ξαναμπήκαν στο όχημα, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Οι τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο γενικό κρατικό Νίκαιας, όπου οι δύο έχουν εισαχθεί ήδη στο χειρουργείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment