PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μήνυση κατέθεσε ο Τρεμόπουλος κατά του Ψωμιάδη


Μήνυση κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση κατέθεσε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων-Πρασίνων.

Μήνυση κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση κατέθεσε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων-Πρασίνων Μιχάλης Τρεμόπουλος, σχετικά με σχόλια του περιφερειάρχη για «αντεθνική» στάση όσον αφορά την ΠΓΔΜ.

Ο ευρωβουλευτής, μετά την κατάθεση της μήνυσης την Παρασκευή, ανέφερε ότι «η προπαγάνδα για τις δήθεν αντεθνικές θέσεις, τις δικές μου και των Οικολόγων Πράσινων, πρέπει να σταματήσει».

«Ο κ. Ψωμιάδης», συνέχισε ο Μ.Τρεμόπουλος, «χρησιμοποίησε εμένα προσωπικά ως σάκο του μποξ για να δώσει έναν άλλο στόχο από την καταδίκη του και τη διαφαινόμενη έκπτωσή του από τη θέση του περιφερειάρχη».

Ο ίδιος ανέφερε πως υπερψήφισε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την έκθεση προόδου της ΠΓΔΜ και «ως Πράσινοι, ως ομάδα, υπερψηφίσαμε όλες τις τροπολογίες που κατέθεσε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και για πρώτη φορά όλοι οι Πράσινοι (και οι 55 ευρωβουλευτές) είχαν την ίδια θέση».

«Όταν δέχονται τις τροπολογίες που αποδέχεται η ίδια η χώρα σου, και τις οποίες εσύ ο ίδιος υπεράσπισες, τότε δεν μπορείς παρά να υπερψηφίσεις και το τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου μάλιστα ότι κάθε ευρωπαϊκή χώρα έχει συμπαρασταθεί στην ευρωπαϊκή προοπτική των γειτόνων της» ανέφερε ο Μ.Τρεμόπουλος.

Ο ευρωβουλευτής ανέφερε ότι το ποσό της αποζημίωσης που ζητά από τον Π.Ψωμιάδη φτάνει τα 40 ευρώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment