PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε Αττική Οδό και λιμάνι λόγω των ταξί


Από νωρίς σήμερα το πρωί οι ταξιδιώτες αντιμετωπίζουν μεγάλη ταλαιπωρία καθώς υπάρχουν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αττική Οδό.

Από νωρίς σήμερα το πρωί οι ταξιδιώτες αντιμετωπίζουν μεγάλη ταλαιπωρία καθώς υπάρχουν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αττική Οδό, από το ύψος της λεωφόρου Κύμης, λόγω πορείας των ιδιοκτητών ταξί προς το αεροδρόμιο.Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί και στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς χιλιάδες οδηγοί ταξί ακινητοποίησαν τα οχήματά τους και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο λιμάνι του Πειραιά.Η κίνηση διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου οι ιδιοκτήτες απέκλεισαν τις πύλες. του λιμανιού.

Οι κινητοποιήσεις γίνονται στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας των ιδιοκτητών ταξί, που ξεκίνησε στις 5 η ώρα το πρωΐ, ενάντια στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Για τις 8 το πρωί προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία τους επί της οδού Μάρνη.

Οι αυτοκινητιστές πραγματοποιούν από τις 5 το πρωί της Δευτέρας 48ωρη απεργία, αντιδρώντας στην πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, προειδοποιώντας μάλιστα με απεργία διαρκείας.

Προειδοποιούν δε ότι θα πραγματοποιήσουν απεργία διαρκείας σε περίπτωση που το υπουργείο δεν κάνει δεκτά τα αιτήματά τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment