PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» λόγω της απεργίας στα μέσα μεταφοράς


Μετ’ εμποδίων διεξάγονται σήμερα οι μετακινήσεις στο λεκανοπέδιο, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων των περισσότερων μέσων μαζικής μεταφοράς στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.

Οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα, η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, μεγάλη κίνηση παρατηρείται και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού, στην Πέτρου Ράλλη (από Θηβών έως Κηφισό), στην Κατεχάκη, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στη Βασ. Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Συγγρού (από το ύψος της Λαγουμιτζή) και στη Βασ. Αμαλίας.

Ταλαιπωρία περιμένει παράλληλα και το επιβατικό κοινό, καθώς λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ ακινητοποιημένοι θα μείνουν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου και του τραμ. Παράλληλα δεν εκτελούνται δρομολόγια του προαστιακού και των τρένων, εξαιτίας της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στην κινητοποίηση.

«Χειρόφρενο» έχουν τραβήξει και τα τρόλεϊ, καθώς η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 24ωρης απεργίας, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ.

Στάση εργασίας πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, από την έναρξη της βάρδιας στις 5.00 π.μ. έως τις 09:00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας των λεωφορείων αναμένεται έως τις 10:00 το πρωί, ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Επίσης, δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια από τις 00.01 έως τις 24.00, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην απεργία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment