PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κρεμάλες έξω από το υπουργείο Υγείας έστησαν για το “Δρομοκαΐτειο”


Κρεμάλες έξω από το υπουργείο Υγείας έχουν “στήσει” από το πρωί οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο “Δρομοκαΐτειο” προκαλώντας αντιδράσεις. Οι εργαζόμενοι έχουν αποφασίσει στάση εργασίας έως τις 10 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται επειδή είναι πέντε μήνες απλήρωτοι, ενώ σε πανό τους αναγράφεται σύνθημα – αιχμή κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη: “Χώνουμε το ΕΣΥ 3 μέτρα κάτω από τη γη”.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός ανέφερε χαρακτηριστικά στον “ΣΚΑΙ” ότι “ο Τσίπρας χώνει το ΕΣΥ 3 μέτρα κάτω από τη γη… Έχει και καλό ‘‘εκσκαφέα’’ τον κ. Πολάκη… Να δώσουν λεφτά στα νοσοκομεία”.

Ο κ. Γιαννάκος ανέφερε ότι οι προμηθευτές είναι απλήρωτοι και δεν φέρνουν προμήθειες στο νοσοκομείο.

“Ενδεικτικό της θέσης για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου λόγω της υποχρηματοδότησης είναι η έλλειψη όχι μόνο υγειονομικού υλικού, αλλά και βασικά είδη καθαρισμού όπως απορρυπαντικά, σακούλες απορριμμάτων κ.α, τα οποία πολλές φορές τα αγοράζουν με δικά τους χρήματα οι εργαζόμενοι” αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment