PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καταγγελίες Πρωτόπαπα για ρουσφέτια εκτός ΑΣΕΠ


Ρουσφέτια στον πολιτικό στίβο, και μάλιστα χωρίς τις εξετάσεις του «ΑΣΕΠ», καταγγέλλει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας.

Ρουσφέτια στον πολιτικό στίβο, και μάλιστα χωρίς τις εξετάσεις του «ΑΣΕΠ», καταγγέλλει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος έλυσε τη σιωπή του και κατακεραύνωσε τους… «ουρανοκατέβατους», κοινώς τους αλεξιπτωτιστές του κόμματος.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα στο Mega, σύμφωνα με τις οποίες οι βουλευτές θα πρέπει μετά από δύο θητείες να πηγαίνουν… σπίτι τους, κάνοντας ένα «διάλειμμα» ως μια συμβολική κίνηση.

«Ο κύριος Δρούτσας δεν έχει επαφή με την κοινωνία και δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, αλλά διορισμένος» είπε, μιλώντας στη ΝΕΤ FM, o πρώην υπουργός.

Ας ελπίσουμε ότι ο Πρωθυπουργός δε θα λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του τα λόγια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, γιατί διαφορετικά θα δούμε τον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, με την ατσαλάκωτη εμφάνιση του, σε ρόλο κηπουρού.

«Ο Πρωθυπουργός έχει την ευθύνη για το ποιος θα γίνει υπουργός. Δε μπορεί όμως ο Πρωθυπουργός να κάνει υπουργό τον κηπουρό του!», σχολίασε ο Γιώργος Φλωρίδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment