PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Lady Gaga θέλει γάμο…


Σε μία σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε σε τηλεοπτικά και έντυπα μέσα.

Σε μία σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε σε τηλεοπτικά και έντυπα μέσα για την προώθηση του νέου της άλμπουμ, η Lady Gaga μίλησε για τον έρωτα και το γάμο, την κληρονομιά που θέλει να αφήσει πίσω της, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις…

H 24χρονη ποπ σταρ που αναδείχτηκε η πιο ισχυρή προσωπικότητα σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Φορμπς, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς, η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, και πως μετά χαράς θα έβγαινε με έναν 60χρονο άντρα, καθώς πιστεύει ότι έχει περισσότερα κοινά με αυτή την ηλικία.

«Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε κλαμπ, οπότε όταν βρίσκομαι στη Μ. Βρετανία, θα πάω σε μια παμπ και θα πιω με μερικούς ηλικιωμένους. Προτιμώ τους μεγαλύτερους άντρες, ειδικά όταν πίνω».

Όσο για το θέμα του γάμου, σχολίασε: «Θέλω να παντρευτώ. Πάντα γελάω όταν το συζητώ γιατί όλοι φαντάζονται ένα θεατρικό φαντασμαγορικό γεγονός, ενώ εγώ θα καλέσω μόνο 15 άτομα».

«Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές επεμβάσεις, έχω γεννηθεί έτσι», απάντησε σε ερώτημα που αφορούσε το ενδεχόμενο να προβεί σε αισθητική επέμβαση. «Αλλά ίσως αφότου αποκτήσω μερικά Gaga μωρά να μην είμαι όπως γεννήθηκα», πρόσθεσε, ενώ παραδέχτηκε πως έχει κι εκείνη ανασφάλειες σχετικά με το σώμα της (παρότι κυκλοφορεί σχεδόν πάντα ημίγυμνη).

Τέλος, μοιράστηκε το μεγαλύτερο όνειρό της, λέγοντας πως δεν την απασχολεί αν είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αστέρι της ποπ σκηνής. «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να με θυμούνται σε 100 χρόνια. Θέλω να αφήσω μεγάλη κληρονομιά πίσω μου».

Όταν πήγε καλεσμένη του Ντέηβιντ Λέτερμαν δεν δίστασε να φάει στον αέρα το χαρτί με τις σημειώσεις του δημοσιογράφου. Όταν ο Λέτερμαν τη ρώτησε αν ισχύει η φήμη πως τρώει κεφάλια από κούκλες Barbie κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της για τις συναυλίες της, εκείνη του απάντησε πολύ ψύχραιμα:

«Ναι. Όλη την ώρα». Στη συνέχεια πήρε ένα χαρτί από τις σημειώσεις του δημοσιογράφου και αφού το έσκισε, το έφαγε! Ο διάσημος παρουσιαστής σοκαρισμένος, την παρακάλεσε να μην το καταπιεί γιατί μπορεί να αρρωστήσει αλλά, σαν απάντηση, εκείνη προσποιήθηκε ότι λιποθυμά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment