PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η ΔΑΠ αντιδρά στο νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία


Σκληρή κριτική ασκεί με ανακοίνωσή της ,τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στη ΝΔ, η ΔΑΠ Οικονομικού.

Σκληρή κριτική ασκεί με ανακοίνωσή της ,τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στη ΝΔ, η ΔΑΠ Οικονομικού για την απόφασή τους να υπερψηφίσουν το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία.

«Ναι είναι αλήθεια! Η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση, κοινώς το ΠΑΣΟΚ και Η ΝΔ, αποφάσισαν ότι το μεγάλο πρόβλημα αυτής της χώρας είναι τα Πανεπιστήμια και οι φοιτητές. Εν μέσω χαλεπών και δύσκολων καιρών, όπου η κυβέρνηση έχει παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στο ΔΝΤ και στους δανειστές, πληρώνοντας τα δικά της λάθη, αλλά και τα λάθη των προηγούμενων κυβερνήσεων, το πολιτικό σύστημα της χώρας αποφασίζει να χτυπήσει την χιλιοταλαιπωρημένη Παιδεία, δίνοντάς της την χαριστική βολή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, ενώ χαρακτηρίζει το νομοσχέδιο «εφιάλτη».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για “βρώμικο, σάπιο και άκρως διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα” που αποφάσισε να χτυπήσει το Πανεπιστήμιο, ενώ με αρκετά ειρωνική διάθεση αναφέρεται:

«Η θέση μας απέναντι στο νέο Νόμο είναι αρνητική και δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε στις επιταγές του Κου George Papandreou, της Κας Anna Diamantopoulou, του Κου Antonis Samaras, του κολλητού της Υπουργού Παιδείας Κου Aris Spiliotopoulos και όλων όσων ονειρεύονται τη διάλυση των Πανεπιστημίων και την συγχώνευσή τους με τα πολιτικά κόμματα!»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment