PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επιθέσεις εναντίον βουλευτών σε Τρίκαλα και Ηράκλειο (video)


Επιθέσεις εναντίον βουλευτών σημειώθηκαν σε Τρίκαλα και Ηράκλειο σήμερα το πρωί.
Ηράκλειο επίθεση στην εξέδρα των επισήμων by fon1972

Στο Ηράκλειο της Κρήτης μέλη συλλόγου ανέργων επιτέθηκαν στους επίσημους. Ανάμεσα τους και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παντελής Τζωρτζάκης, οι βουλευτές του Ηρακλείου, κκ Μ. Στρατάκης, Μ. Κεφαλογιάννης και Μ. Σκραφνακη. Όσοι ήταν στην εξέδρα φυγαδεύθηκαν από την αστυνομία στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης. Μάλιστα η κ. Σκραφνάκη προπηλακίστηκε από τους συγκεντρωμένους.

Οι διαδηλωτές εκτόξευσαν αυγά, καφέδες και μπουκάλια με νερό προς την εξέδρα των επισήμων. Η παρέλαση όπως ανακοινώθηκε θα γίνει παρουσία μόνον του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης. που φυγαδεύτηκαν στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Χάος επικράτησε σήμερα στα Τρίκαλα, όταν αγανακτισμένοι πολίτες μπήκαν προπηλάκισαν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που βρισκόντουσαν στην εξέδρα των επισήμων ενώ ένας νεαρός γρονθοκόπησε τον βουλευτή Χρήστο Μαγκούφη, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος.

Συγκεκριμένα, λίγο προιν ξεκινήσει η παρέλαση εμφανίστηκαν οι επίσημοι στην εξέδρα, πράγμα που εξαγρίωσε το πλήθος. Οι αγανακτισμένοι κινήθηκαν εναντίον της εξέδρας, την οποία περικύκλωσαν με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η αστυνομία να φυγαδεύσει τους επισήμους. Την ώρα εκείνη ένας νεαρός χτύπησε από πίσω στο κεφάλι τον κ. Μαγκούφη. Ο βουλευτής έπεσε κάτω και τον σήκωσαν οι άνδρες της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια, επικράτησε πανδαιμόνιο αφού οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό. Όμως το εξαγριωμένο πλήθος περικύκλωσε την κλούβα των ΜΑΤ και μετά απο νέο γύρο προπηλακισμών όπου έπεσαν αβγά, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να αφήσουν το νεαρό ελεύθερο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment