PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εκδήλωση ενημέρωσης ιατρών για εργασία σην Γερμανία


Ο ΟΑΕΔ και το ευρωπαικό δίκτυο απασχόλησης EURES σε συνεργασία με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας, θα διοργανώσει στις 5 Απριλίου 2011 στο ξενοδοχείο Αμαλία στο Σύνταγμα, εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν 5 κλινικές που αναζητούν να προσλάβουν έλληνες γερμανόφωνους γιατρούς και φοιτητές ιατρικής για συνέχιση της ειδικότητας τους.

O Ο.Α.Ε.Δ. μαζί με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο EURES και σε συνεργασία με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας, θα οργανώσει εκδήλωση ενημέρωσης Ελλήνων γιατρών για θέσεις εργασίας και πτυχιούχων ιατρικής σχολής που επιθυμούν να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στην Γερμανίας στις 5/4/2011 στο ξενοδοχείο AMALIA HOTEL Λεωφ. Αμαλίας 8-10, ΑΘΗΝΑ από τις 10:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ. & από τις 15:00μ.μ. έως τις 18:00μ.μ.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των κλινικών Katholische Kliniken im Kreis Klewe, LVRKlinik BedburgHau, Eisenmoorbad Bad Schmiedeberg, Klinikverbund Bassum / Sulingen και Saarland Kliniken Kreuznacher Diakonie.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και να επικοινωνήσουν άμεσα με τους εργοδότες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment