PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Για τελευταία φορά λειτούργησε η Β’ ΔΟΥ Περιστερίου – Συγχώνευση με την Α’


Τι θα ισχύσει με το κλείσιμο του ενός από τα δύο καταστήματα εφορίας στο Περιστέρι. Δικαστικό και έλεγχος επιστρέφουν στην Α’ ΔΟΥ.

Με ενημέρωση που υπήρχε σήμερα στη Β’ ΔΟΥ Περιστερίου, έγινε γνωστή η ολοκλήρωση εργασιών του συγκεκριμένου καταστήματος της εφορίας που λειτούργησε μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης.

Από την Τετάρτη η Β’ ΔΟΥ Περιστερίου δεν θα ανοίξει ξανά με τις εργασίες ενοποίησής της με την Α’ ΔΟΥ να διαρκούν έως τις 10 Φεβρουαρίου με την ολοκληρωμένη ΔΟΥ Περιστερίου να λειτουργεί κανονικά στις 11 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά.

Αυτό σημαίνει και μεγαλύτερος φόρτος εργασίας για την υπάρχουσα Α’ ΔΟΥ που θα εξυπηρετεί πλέον ολόκληρο το Περιστέρι.

Για τη νέα υπηρεσία προβλέπεται (βάσει του ΦΕΚ) και η δημιουργία τμημάτων Δικαστικού και του Ελέγχου, τα οποία δεν υπάρχουν στις υπάρχουσες και υπό συγχώνευση υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον έλεγχο και το Δικαστικό μιας τεράστιας περιοχής (που σήμερα καλύπτεται απ’ τη ΔΟY Αγίων Αναργύρων) μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια για τη στελέχωση και τη δημιουργία των τμημάτων αυτών.

Αναμένεται να δούμε αν μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου όλα θα είναι έτοιμα για τη νέα ΔΟΥ Περιστερίου επί της οδού Τζών Κένεντυ 146 και Αιγαίου 31.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment