PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 7/3


Τα ζώδια σήμερα Κ. Δευτέρα. Σελήνη 2 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Κ. Δευτέρα. Σελήνη 2 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Μην αυταπατάστε και μην βιάζεστε να επιλέξετε. Αποφάσεις για διάλυση μιας συνεργασίας ενώ δεν υπάρχει κάτι σίγουρο για το μέλλον δεν ευνοούνται. Κάντε υπομονή.

Ταύρος (21/4-20/5)

Υπάρχει σύγχυση και απαισιοδοξία στο γενικότερο κλίμα σήμερα. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ο Κρόνος δημιουργεί στον τομέα του έρωτα, δημιουργεί τάση να ξεσπάτε στον ερωτικό σας σύντροφο, χωρίς αυτός να καταλαβαίνει τον λόγο. Επειδή ίσως υπάρξουν μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας, ασχοληθείτε με τα σπορ ή κάποιο χόμπι σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η σημερινή μέρα κρύβει εντάσεις και εκρήξεις θυμού.

Λέων (23/7-23/8)

Θετική ημέρα για αγορές η σημερινή. Αγνοείστε με ψυχραιμία σήμερα κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά λάθη σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα φέρει σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ευχάριστες στιγμές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σημερινές επαφές θα σας αποφέρουν κέρδη στο μέλλον.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θέματα που αφορούν συνεργάτες αλλά και κοντινά σας πρόσωπα, σας δημιουργούν ένταση σήμερα, κυρίως γιατί αισθάνεστε ότι δεν λέγονται σημαντικές αλήθειες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αποφύγετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα και μην καταναλωθείτε σε έντονες συζητήσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν χρειάζονται μια διαφορετική οπτική για να εξελιχθούν. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και στη σχέση με το σύντροφο και τα κοντινά σας πρόσωπα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Οργανώστε επαφές και συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Διευθετήστε άμεσα υποχρεώσεις που αφορούν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα και δώστε προσοχή σε θέματα μετακινήσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment