PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 31/12


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Σελήνη 26 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Σελήνη 26 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, η μέρα θα επιφέρει, την ισορροπία στις σχέσεις σας. Η τύχη και η επιτυχία χτυπά την πόρτα σας επιτέλους.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μην απογοητεύεστε από την σημερινή μέρα. Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα είναι γεμάτες ένταση. Θα πρέπει να προσέχετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τα άστρα ευνοούν καινούργιες γνωριμίες και ευχάριστες κοινωνικές εξορμήσεις προς όφελος σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τα άστρα σήμερα θα είναι ευνοϊκά μαζί σας βάλτε το ωραιότερο ντύσιμο σας και αφεθείτε στην Θεά τύχη. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων (23/7-23/8)

Έρχεται το τέλος στα προβλήματα σας. Προετοιμαστείτε για τις νέες αλλαγές, που θα σημαίνουν την εξέλιξη στην πρόοδο σας!

Παρθένος (24/8-22/9)

Δυναμισμός και παρορμητισμός πλημυρίζουν σήμερα τα συναισθήματα σας. Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις με τον περίγυρο σας θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αν πιστέψετε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός θα μπορέσετε να πετύχετε καλές συμφωνίες με καινούργιες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα προς όφελος σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μια διαφορετική αντιμετώπιση θα φέρει λύση αλλά και ανακούφιση. Στον συναισθηματικό τομέα, οι σημαντικές διαφοροποιήσεις και οι αλήθειες είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει στην πληρότητα και την αρμονία.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σκεφτείτε και λίγο τον εαυτό σας και φροντίστε τον. Σας χρειάζεται ανανέωση και χαλάρωση. Φροντίστε τη διατροφή σας και μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Να είστε συντηρητικοί και να προσέχετε την υγεία σας. Αποφύγετε μυστικές ενέργειες που μπορούν να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αυτό το βραδινό ρεβεγιόν παραμονής υποδοχής του νέου έτους μοιραστείτε το με δικούς σας – κοντινούς σας ανθρώπους.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Προσοχή στις μετακινήσεις. Μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά. Μην οξύνετε τα πράγματα κάτω από την επιρροή των σημερινών διελεύσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment