PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 30/9


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Κριός (21/3-20/4)

Φωτιά και λαύρα είναι η σημερινή ημέρα για την ερωτική σου ζωή, καθώς το πάθος και η ένταση έρχονται πρώτα στην προτίμησή σου και μπορείς να τα απολαύσεις υπέρ του δέοντος, τουλάχιστον για τώρα. Πολλά τα χρήματα που σκορπάς δεξιά κι αριστερά, αφού θα είναι δύσκολο να κόψεις τη φόρα που έχεις πάρει με τα ψώνια που θέλεις να κάνεις τώρα. Ζήσε έντονα και μη σκέφτεστε τι θα σου ξημερώσει το αύριο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Πολλά up και down θα έχει ο αισθηματικός τομέας σου τώρα, ενώ δεν αποκλείεται να εισβάλλουν και παλαιότερες σχέσεις στη ζωή σου, ζητώντας επανασύνδεση. Κράτησε χαρακτήρα αν έχεις ήδη μια σχέση, με την οποία περνάς καλά, για να μην τη βάλεις σε περιπέτειες. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς τώρα για την καριέρα σου, καθώς οι ανταγωνιστές μάλλον περιμένουν με χαρά το πρώτο στραβοπάτημα για να επωφεληθούν. Μην τους δώσεις αυτή τη χαρά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Νέες και ιδιαίτερα συναρπαστικές γνωριμίες ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο της ημέρας στα ύψη. Μην ακούς κανέναν άλλον, παρά μόνο τις δικές σου επιθυμίες. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και καιρό στον επαγγελματικό τομέα. Μη ριψοκινδυνέψεις τώρα, να κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα. Απέφυγε όλα τα νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα αν δεν τα έχεις οργανώσει σωστά, καθώς πολλά πράγματα δεν θα πάνε όπως τα υπολόγιζες.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Έχεις ξεχάσει μάλλον πως στον έρωτα, δεν χωράει η λογική και από τη στιγμή που θα νιώσεις κάτι, δύσκολα θα μπορέσεις να το ελέγξεις και να το αποφύγεις. Φλέρταρε με την ψυχή σου τώρα, για να αισθανθείς και πάλι μια φοβερή ζωντάνια. Μην αφήσεις να πάει χαμένη η σημερινή ημέρα, γιατί σε ευνοεί ιδιαίτερα στα ερωτικά ζητήματα. Παραμέρισε όλες τις λάθος επιλογές που έχεις κάνει στο χώρο της καριέρας και ξεκίνα από την αρχή, σαν να μην έχει γίνει απολύτως τίποτα. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δημιουργήσεις κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Λέων (23/7-23/8)

Όσα κι αν δίνεις σε μια σχέση πάντα θα παίρνεις λιγότερα, κι αυτό, γιατί κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί στη δοτικότητα μαζί σου. Γι’ αυτό, φρόντισε να έχεις δίπλα σου το κατάλληλο άτομο. Δημιούργησε δίχως καμία βοήθεια μια νέα ευκαιρία για να πάει πολύ ψηλά η καριέρα σου τώρα που μπορείς να οργανώσεις την εφαρμογή πολλών νέων ιδεών. Μια συγκατοίκηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Όσα κι αν δίνεις σε μια σχέση πάντα θα παίρνεις λιγότερα, κι αυτό, γιατί κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί στη δοτικότητα μαζί σου. Γι’ αυτό, φρόντισε να έχεις δίπλα σου το κατάλληλο άτομο. Δημιούργησε δίχως καμία βοήθεια μια νέα ευκαιρία για να πάει πολύ ψηλά η καριέρα σου τώρα που μπορείς να οργανώσεις την εφαρμογή πολλών νέων ιδεών. Μια συγκατοίκηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Οι επιθυμίες σου μπορούν να γίνουν πολύ πιο εύκολα πραγματικότητα τώρα. Ρίσκαρε λίγο παραπάνω. Πολλά θα είναι αυτά που θα σου δώσουν σήμερα την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις ότι έχει ήδη ξεκινήσει στην ερωτική σου ζωή και να κάνεις ακόμα ένα βήμα παρακάτω, τώρα που νιώθεις τόσο όμορφα με τις επιλογές σου.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Φαίνεται πως αρχίζεις να νοσταλγείς τον παλιό καλό καιρό, που η αισθηματική σου ζωή είχε περισσότερη σταθερότητα, ασφάλεια και ισορροπία. Προσπάθησε να τα ανακτήσεις όλα αυτά μαζί ή και ξεχωριστά, με τα κατάλληλα πρόσωπα. Η σημερινή ημέρα, θα σου επιβάλει σχεδόν εξαντλητικά ωράρια στο χώρο της καριέρας, καθώς φαίνεται πως όλες οι δουλειές θα πέσουν τώρα μαζεμένες. Βάλε περισσότερη οργάνωση στη ζωή σου για να καταφέρεις να τις προλάβεις όλες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Καλύτερα να αφήσεις το παρελθόν στην ησυχία του και να ασχοληθείς περισσότερο με το παρόν. Ίσως είναι καλύτερα τώρα να επιλέξεις τη μοναξιά, αν δεν μπορείς να συνυπάρξεις με κανέναν. Επένδυσε σε σένα τώρα και στη γνώση. Ξόδευσε ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματά σου, για να μάθεις καινούργια πράγματα, που αργά ή γρήγορα θα τα χρησιμοποιήσεις και στην καριέρα σου.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θα πρέπει να αλλάξει
ς τακτική προκειμένου να έχεις μια πιο χαρούμενη και μια αρκετά πιο έντονη ερωτική ζωή. Σταμάτα να σκέφτεσαι το αύριο, και προσηλώσου κυρίως στο σήμερα. Οι ευκαιρίες είναι πολλές για θέματα καριέρας και οικονομικά. Σταμάτα να’ ανησυχείς δίχως λόγο, τώρα που όλα πάνε πολύ καλά και βάλε νέους στόχους. Ξεκίνα όμως την υλοποίησή τους, αφού τα οργανώσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Κάνε μια νέα συνεργασία, μόνο με ένα άτομο που μπορεί να συμβάλει στο να τα πάτε ακόμα καλύτερα, και αφού το έχεις ψάξει εδώ και πολύ καιρό. Δεν αρκεί να έχεις ώριμη σκέψη, θα πρέπει να την κάνεις ορατή και στους άλλους με τις πράξεις σου, για να σε εμπιστευτούν. Η εργασιοθεραπεία είναι τώρα η καλύτερη λύση για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σχεδίασε σωστά την επόμενή σου κίνηση, με πολύ κόπο και μεράκι. Μην αγχώνεσαι για πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους. Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στον ερωτικό τομέα τώρα, καθώς φαίνεται πως το σεξαπίλ σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο. Νέες γνωριμίες, επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά και με νέα, συνομιλίες, φλερτ και έντονο ενδιαφέρον από τη μεριά των άλλων, ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment