PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 26/8


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Κριός (21/3-20/4)

Η σημερινή ημέρα θα δείξει το καλό της πρόσωπο στα ζητήματα της καρδιάς, καθώς βοηθάει να κάνεις επιτέλους το μεγάλο βήμα και να σταθεροποιήσεις μια σχέση που βλέπεις πως σου ταιριάζει πολύ. Πολλά έξοδα σε ταξίδια, μετακινήσεις και γενικότερα για προσωπική διασκέδαση θα γίνουν τώρα και μάλλον δεν θα μπορέσει κανείς να σε μαζέψει. Είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για να βρεις ένα καινούργιο σπίτι, να νοικιάσεις ή ακόμα και να αγοράσεις, αφού το ψάξεις καλά πρώτα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η διάθεσή σου για φλερτ και έρωτα, παρόλο που είσαι κάπως μαζεμένο παιδί εσύ, γίνεται ολοένα και πιο έντονη τώρα. Τόλμησε να διεκδικήσεις με οποιονδήποτε τρόπο, το πρόσωπο που σε ελκύει. Βρίσκεσαι στην καλύτερή σου φάση, όσον αφορά τα οικονομικά σου και μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα τα αυξήσουν ακόμα πιο πολύ. Μην πάρεις τώρα τελικές αποφάσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η διάθεση για φλερτ και παιχνίδι με τον έρωτα, αυξάνεται τώρα καθώς ανεβαίνει το ερωτικό θερμόμετρο. Πρόσεχε μόνο, μην παίζεις με τη φωτιά, γιατί δεν θέλεις και πολύ για να καείς… Τα οικονομικά προβλήματα τελειώνουν σιγά-σιγά, καθώς θα πάρεις επιτέλους μιαν ανάσα. Μάθε να απαιτείς αυτό που πραγματικά αξίζεις και μπορείς με σιγουριά και να το έχεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τώρα, θα δεις σιγά-σιγά, τόσο τη διάθεση, όσο και τη συμπεριφορά σου απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα, να αλλάζει προς το καλύτερο. Άκουσε το σύντροφό σου, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση που αφορά τη σχέση σας. Αν θέλεις να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα ή να ζητήσεις χρήματα από άτομα που σου οφείλουν, φρόντισε να το κάνεις τώρα, δίχως άλλη αναβολή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει γι’ αυτό φρόντισε τώρα που έχεις πάρει φόρα να πάρεις τα πράγματα ένα-ένα και σιγά-σιγά.

Λέων (23/7-23/8)

Η σημερινή ημέρα είναι καλή για να ψάξεις βαθιά μέσα σου τι ακριβώς αισθάνεσαι για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ και να κάνεις και τις ανάλογες κινήσεις που χρειάζονται για να το έχεις κοντά σου. Νέα ξεκινήματα σε θέματα καριέρας ευνοούνται, μόνο αν συνεργαστείς με κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι απόλυτα και έχουν αποδείξει έμπρακτα πως μπορούν να σε βοηθήσουν. Η διάθεσή σου πέφτει κατακόρυφα κάποιες στιγμές και μάλλον θα έχεις τις κλειστές σου.

Παρθένος (24/8-22/9)

Βρίσκεσαι ήδη σε μια πολύ καλή φάση με τα αισθηματικά σου και θα πρέπει να προσέχεις για να μην παρασυρθείς από τις πολλές κατακτήσεις. Επέλεξε το άτομο που σου ταιριάζει καλύτερα και προχώρησε παραπέρα μαζί του. Οι πλανητικές επιρροές της ημέρας, θα σας βοηθήσουν να βρεις το δρόμο σου μέσα από πολύ καλές σχέσεις ή και συνεργασίες. Εκμεταλλεύσου το, ώστε να κάνεις σημαντικές γνωριμίες με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξή σου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Άφησε την πρωτοβουλία στους άλλους τώρα, καθώς θα είναι πολύ πιο εύκολο για εκείνους να σε προσεγγίσουν. Τώρα, καλό θα ήταν να κάνεις όλες τις κινήσεις που θέλεις σε θέματα καριέρας, καθώς τελειώνουν οι πολλές ταλαιπωρίες που καθυστερούσαν την εξέλιξή σου. Ξεκίνησε την οργάνωση μιας δικιάς σου δουλειάς, ακόμα και με συνέταιρο, για να μην εξαρτάσαι μονίμως από τους άλλους.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Προσπάθησε έστω για μια φορά να υπολογίσεις και τα συναισθήματα του συντρόφου σου στις αποφάσεις που παίρνεις, παρόλο που μπορεί αυτό να είναι κάτι δύσκολο για σένα. Ρίξε απλά μια καλή ματιά στα συναισθήματά σου και πράξε ανάλογα. Η καριέρα σου είναι στα καλύτερά της, καθώς θα προσπαθείς με μοναδικά εύστοχες κινήσεις, να ανέβεις ακόμα πιο ψηλά.

Τοξότης (23/11-21/12)

Έχεις τώρα μια έντονη ανάγκη να διευρύνεις τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις επαφές σου, προκειμένου να φιλοσοφήσεις καλύτερα τη ζωή και να δεις κάποια πράγματα από μιαν άλλη διαφορετική σκοπιά. Η σημερινή ημέρα θα σου χαρίσει καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους, καθώς θα μάθεις τί πραγματικά θέλουν εκείνοι από σένα, και θα πεις κι εσύ τα πράγματα με το όνομά τους. Ξεκίνα οτιδήποτε καινούργιο μόνο αν τα έχεις οργανώσει όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Απέφυγε ζήλιες και αδιέξοδες σχέσεις τώρα, που μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το ξεκαθάρισμα στον τομέα των αισθηματικών σου είναι αναγκαίο τώρα, προκειμένου να μπορέσεις επιτέλους να προχωρήσεις παρακάτω. Φρόντισε να μάθεις πρώτα τις προθέσεις του συντρόφου σου και μετά πράξε. Μην ξοδεύεις χρήματα σε πράγματα που δεν σου είναι απολύτως απαραίτητα την περίοδο αυτή, αλλά αντιθέτως, μπορούν να δημιουργήσουν πολλές ανυπολόγιστες ζημιές στα οικονομικά σου.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για τις αισθηματικές σου σχέσεις, ενώ οι κατακτήσεις είναι πολλές και σε μπερδεύουν ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε να επανορθώσεις αν έχεις κάνει παρασπονδίες και να δείξεις τι πραγματικά αισθάνεσαι για το άτομο που έχεις δίπλα σου. Μια ιδιαίτερα δημιουργική ημέρα για την καριέρα σου, αν και μπορεί να υπάρξουν κάποιες προστριβές με συνεργάτες, οι οποίοι όμως δεν είναι δυνατό να χαλάσουν το καλό κλίμα που κυρίως επικρατεί.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ο έντονος συναισθηματισμός, τα βαθιά και αληθινά σου συναισθήματα, θα συγκινήσουν τους άλλους τώρα, και θα σου προσφέρουν πολλά, τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η σημερινή ημέρα θα βοηθήσει να χαρείς την όμορφη πλευρά της ζωής, μέσα από τη διασκέδαση, τις συχνές εξόδους, τις κοντινές και μακρινές αποδράσεις, καθώς και μέσα από τον απόλυτο έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Τώρα μπορείς να έχεις ότι περισσότερο έχεις επιθυμήσει και να το χαρείς με την ψυχή σου, δίχως αναστολές και δεύτερες σκέψεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment