PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διοργάνωση Τουρνουά Ξυλορακέτας από την Περιφέρεια Αττικής


Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στις παραλίες του Παλαιού Φαλήρου (Μπάτης-ΕΔΕΜ), του Αλίμου (Α’ Πλαζ Αλίμου) και της Γλυφάδας (Σιρόκο)

Η Περιφέρεια Αττικής, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, στρέφει το βλέμμα στην παραλία, τη φυσική έξοδο της πόλης προς τη θάλασσα, μοναδική ίσως διέξοδο των Αθηναίων που δεν έφυγαν από την πρωτεύουσα ή επέστρεψαν ήδη, και διοργανώνει το Α’ Τουρνουά Ξυλορακέτας 2011 στις παραλίες του Παλαιού Φαλήρου (Μπάτης-ΕΔΕΜ), του Αλίμου (Α’ Πλαζ Αλίμου) και της Γλυφάδας (Σιρόκο).

Το συνυφασμένο με το καλοκαίρι, την παραλία και τον ήλιο παιχνίδι, με τους χιλιάδες φανατικούς φίλους όλων των ηλικιών θα αποκτήσει για το τριήμερο 26-28 Αυγούστου, το δικό του χώρο έκφρασης.

Οι παίκτες, μέσα σε χωροθετημένα γήπεδα, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο παιχνίδι που αγαπούν ανενόχλητοι από τις υπόλοιπες δραστηριότητες της παραλίας και μάλιστα με την πιθανή για όλους προοπτική ενός επάθλου που θα κληρωθεί στο τέλος της διοργάνωσης.

Οι παίκτες, μικροί και μεγάλοι, αρχάριοι και “επαγγελματίες”, θα παίξουν ένας εναντίον ενός ή σε τετράδες, ενάντια στο χρόνο και μόνο. Αποκλειστικός στόχος, η αναψυχή!

Τα παιχνίδια δηλαδή είναι φιλικά και όχι ανταγωνιστικά. Ξεκινάμε αυτή την Παρασκευή 26/8 στις 4.00 μ.μ. στις τρεις παραλίες και συνεχίζουμε Σάββατο 4.00-8.00 μ.μ. αλλά και Κυριακή πρωί. Μπορούμε να εγγραφούμε για το παιχνίδι επί τόπου, ή να στείλουμε email με τα στοιχεία μας (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας και ταχυδρομική διεύθυνση) καθώς και ποια μέρα ή ημέρες θέλετε να παίξετε στο notiostomeas@gmail.com. Επίσης συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε τηλεφωνικά στον αριθμό 2113659995.

Για ενημέρωση ή αλλαγές παρακολουθείτε το group “Πρώτο Τουρνουά Ξυλορακέτας Νότιας Αθήνας” (https://www.facebook.com/groups/251037424925018/ ) Το έπαθλο που θα κληρωθεί είναι ένα ακτοπλοϊκό ταξίδι για 2 άτομα σε καμπίνα και αυτοκίνητο για την Ιταλία (Πάτρα – Ανκόνα) προσφορά της εταιρείας Superfast Ferries.

Θα απονεμηθούν επίσης αναμνηστικά βραβεία σε όλους τους συμμετέχοντες και την Κυριακή το απόγευμα, η τελετή λήξης θα συνοδευτεί από πάρτι με μουσικούς παραγωγούς (DJs) στην παραλία A’ Αλίμου (Ammos) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment