PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 26/4


Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 23 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 23 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Δράση μέσα από αντιπαραθέσεις και ανατροπές, τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό, όσο και στον προσωπικό τομέα. Κινηθείτε χωρίς πανικούς. Μην παραμελήσετε θέματα σπιτιού, και γενικότερα ζητήματα που άπτονται του οικογενειακού τομέα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αποφύγετε να ενθουσιαστείτε υπερβολικά και να χάσετε το μέτρο. Αν μπλεχτείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό αλλά και στον τομέα των σχέσεων, παρέχετε στους γύρω σας και ζητήστε ξεκάθαρες αξιολογήσεις, δώστε ειλικρινείς εξηγήσεις και εστιάστε όχι στα προβλήματα, αλλά στην λύση τους.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Καταστάσεις του παρελθόντος σε κάθε τομέα επανακάμπτουν. Συζητήσεις και επαφές, στον προσωπικό και στον επαγγελματικό τομέα, έρχονται στο προσκήνιο. Λειτουργείστε με διαύγεια και ηρεμία ότι και αν προκύψει.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις και χειριστείτε προσεκτικά επαγγελματικά, οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα. Αν εμπλακείτε σε συζητήσεις που περιέχουν αποκαλύψεις, μην παρεκτραπείτε σε εντάσεις. Αυτά που θα λεχθούν είναι ικανά να σας ξεμπλοκάρουν.

Λέων (23/7-23/8)

Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις που περιέχουν ένταση με συνεργάτες και ανωτέρους σας. Η ημέρα σας εφιστά την προσοχή σε ανατροπές και συγκρούσεις και στον τομέα των σχέσεων. Χειριστείτε τα θέματα που προκύπτουν με ψυχραιμία. Μένετε συνεχώς σε επαφή με την αγάπη που νοιώθετε για κάποια πρόσωπα, όποια κι αν είναι τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας σε επίπεδο προσωπικότητας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δώστε προσοχή σήμερα στον τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω σας σε κάθε τομέα και αποφύγετε να διαρρεύσετε σε σχόλια και εντάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα περισσότερο από μια βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση. Μην ξεχνάτε ότι η περίοδος δεν ευνοεί τις τελειωτικές κινήσεις σε κανέναν τομέα, αλλά την διεξοδική διερεύνηση των παραμέτρων που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πίεση και εντάσεις στον επαγγελματικό αλλά και τον τομέα των σχέσεων. Κάποιες δομικές αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν σας αναστατώνουν αρχικά, αλλά σύντομα συνειδητοποιείτε ότι είναι ο μόνος τρόπος για να βρεθείτε πιο κοντά στους στόχους σας. Στρέψτε την προσοχή σας σε αυτές, όχι σε αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ξεκαθαρίσματα και δημιουργικές συζητήσεις σήμερα, μπορούν να κλείσουν κύκλους του παρελθόντος, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε εντάσεις. Κινηθείτε με την απαραίτητη απόσταση, κάνοντας ουσιαστικές επαναξιολογήσεις. Αποφύγετε την προσπάθεια να αλλάξετε οποιονδήποτε για να δομήσετε μια νέα πραγματικότητα, πιο κοντά στις ανάγκες σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Στον οικονομικό αλλά και συναισθηματικό τομέα, από σήμερα τα πράγματα βελτιώνονται. Από την άλλη, προσοχή σε ανατροπές σε συμφωνίες και γενικότερα σε σχέσεις του επαγγελματικού και προσωπικού τομέα που περιέχουν άλυτα παρελθόντα ζητήματα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Κρατήστε ισορροπίες σε διενέξεις κάθε είδους στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα και αποφύγετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες. Διοχετεύσετε την ενέργειά σας στην εύρεση λύσεων σε κάθε τομέα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αποφύγετε προστριβές με συνεργάτες, και διευθετήστε τυχόν ανατροπές με ήρεμο τρόπο και χωρίς να ανοίξετε κύκλους ανταγωνισμού. Θέματα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα είναι πιθανό σας αγχώσουν, κυρίως για το αν έχετε το περιθώριο να δώσετε ουσιαστική στήριξη χωρίς να πιεστείτε και να εκνευριστείτε.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν ένταση και οργανώστε προσεκτικά κάθε σας δραστηριότητα, μετακίνηση και συνάντηση. Στον συναισθηματικό τομέα, μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με νέες γνωριμίες, διότι εγκυμονούν πλάνες, εξαπατήσεις αλλά και πισωγυρίσματα σε σχέσεις που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment