PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 20/1


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 17 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 17 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Έχετε ανάγκη από την αγκαλιά του αγαπημένου σας. Το πλανητικό σκηνικό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση σήμερα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Κλείστε συμφωνίες μη γίνεστε απαισιόδοξοι. Ίσως σας περιμένει αύξηση. Οι κοινωνικές συναναστροφές αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα αποβούν προς όφελος σας μελλοντικά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μια συμφωνία με νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα θα σας επιφέρει μελλοντικά έσοδα και κέρδη αν εκμεταλλευτείτε σωστά τις ικανότητες σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αρκετή προσοχή θέλει η σημερινή μέρα. Οι τελευταίες δοκιμασίες σας έχουν αναστατώσει, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε σε λάθος άτομα.

Λέων (23/7-23/8)

Επανασύνδεση με το σύντροφο σας από τα παλιά. Τα άστρα σήμερα θα ξεκαθαρίσουν παλιούς λογαριασμούς.

Παρθένος (24/8-22/9)

Βελτιώστε τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Απαλλαγείτε από κάθε τι αρνητικό και δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό. Οι εντάσεις με φίλους και συγγενείς θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Θα αναπτύξετε ερωτική σχέση με πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Τα άστρα σήμερα ευνοούν ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ασχοληθείτε με την εξωτική σας εμφάνιση. Χαλαρώστε, αποφύγετε καταχρήσεις και, προβλήματα από το παρελθόν, θα βρουν τη λύση σύντομα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Κάποιες καθυστερήσεις δημιουργούν ξαφνικά μικροπροβλήματα και εμπόδια τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θα βρεθούν λύσεις σχετικά με προβλήματα του παρελθόντος με τον σύντροφο σας και θα πάρετε αποφάσεις. Οι πλανήτες σήμερα σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τα ερωτικά λάθη.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η φαντασία σας συναγωνίζεται με την λογική σήμερα και την νικάει. Μην υπογράφετε συμβόλαια και καινούργιες συνεργασίες σήμερα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων για τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Υπάρχει τάση υπερκόπωσης και ταλαιπωρίας. Προσέξτε την υγείας σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment