PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/6


Καλό μήνα σε όλους!!! Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 29 ημερών.

Καλό μήνα σε όλους!!! Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 29 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η σχέση σας με το σύντροφο θα είναι αρμονική! Αναζητώντας κάποιοι από εσάς αλλαγή στα αισθηματικά θα ξεκινήσουν μία νέα περιπέτεια. Αρνητικές σκέψεις σήμερα είναι πιθανό να εισβάλλουν στο μυαλό σας. Κατάλοιπα της παιδικής σας ηλικίας σας οδηγούν σε μελαγχολία και εσωτερική ένταση.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η διάθεσή σας, σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα, πάθος και επιθυμίες προς το σύντροφό σας. Ζήστε ευχάριστες στιγμές. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και απομακρύνετε αδικαιολόγητες φοβίες.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας απαιτεί κάποια έξοδα και εσάς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εφαρμόστε έναν αυτοέλεγχο και μην ζητάτε υποχωρήσεις από το ταίρι σας. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και κατανοήστε τα λάθη σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η ανάγκη σας γι’ αλλαγή, πιθανόν να σας ωθήσει σε μια ταραχώδη συναισθηματική ζωή. Κάποιο άτομο έλκει το ενδιαφέρον σας. Θα έχετε την ανάγκη να προσφέρετε τη βοήθειά σας και να δείξετε στους άλλους τις ευαισθησίες σας.

Λέων (23/7-23/8)

Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει σήμερα να αντιληφθείτε κάποιες καταστάσεις πριν την εκδήλωσή τους. Έλκετε κάποια άτομα που δεν θα ανταποκριθούν όπως θα θέλατε ή δεν θα είναι ξεκάθαρα. Μην τραβάτε όλα τα περίεργα και αλλοπρόσαλλα άτομα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σχεδιάστε με βοηθό τη φαντασία σας το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Σήμερα το βράδυ ίσως έχετε ένα σημαντικό όνειρο. Εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης για τους περισσότερους Παρθένους. Μην απορρίπτετε προτάσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο νομότυποι στην εργασία σας και μην διασκορπίσετε τα ενδιαφέροντά σας. Κάποιες πρωτοβουλίες σας θα θίξουν τον εγωισμό του συντρόφου σας. Διατηρήστε την υπομονή σας να περάσει αυτή η δύσκολη μέρα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Τα λάθη που έγιναν σίγουρα σας έχουν αφήσει τα μαθήματά τους για να μην επαναληφθούν και πάλι. Να είστε προσεχτικοί στις γνωριμίες. Το κυνήγι της εμπειρίας θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που σας βλέπουν σαν ερωτικό αντικείμενο.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει από σήμερα να προσπαθήσετε ακόμη περισσότερο για την πραγμάτωση των στόχων σας. Οι προσωπικές σχέσεις ευνοούνται. Μια καλή ευκαιρία για κοινωνικές επαφές με το σύντροφο ή ακόμα και διασκέδαση μαζί του και με φίλους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Στα επαγγελματικά κερδίζετε την προσοχή μια σημαντικής προσωπικότητας που σας οδηγεί σε λίγο καιρό σε μια αύξηση του μισθού ή σε μια νέα δουλειά. Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση θα σας οδηγήσει στη δημιουργία δεσμών.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Στον αισθηματικό τομέα οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό σας κύκλο. Πάρτε τα μέτρα σας και μην μένετε εκτεθειμένοι στα ύπουλα χτυπήματα κάποιων.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Προσέξτε λίγο περισσότερο τη διατροφή σας και προσπαθήστε να μην πνίγετε τα συναισθήματα σας. Στην ερωτική σας σχέση υπάρχουν θέματα που νιώθετε ότι έχουν ερωτηματικό. Βρείτε τις απαντήσεις χωρίς να πιέσετε ή να περιπλέξετε τα πράγματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment