PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 15/7


Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 14 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 14 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Ιδιαίτερα θετικά είναι τα μηνύματα που παίρνεις και από τον επαγγελματικό τομέα και φαίνεται πως παρόλο το αυξημένο άγχος αυτή είναι μια θετική περίοδος. Είναι ίσως η κατάλληλη εποχή για να τολμήσεις κάτι νέο, ή ακόμα και να ζητήσεις εκείνη την προαγωγή που σου είχαν τάξει παλαιότερα. Κάνε όνειρα και σχεδιασμούς, και προσοχή για ατυχήματα και συγκρούσεις...

Ταύρος (21/4-20/5)

Έχεις βαλθεί να φτιάξεις τα πράγματα που επικρατούν στις σχέσεις σου και προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με πιο διανοητικές μεθόδους. Η έλλειψη επικοινωνίας είναι κάτι όπου τώρα σε ενοχλεί ιδιαίτερα, εξ’ ου και οι εκτεταμένες συζητήσεις. Καλό θα ήταν να τα πείτε μια και καλή, με μία και μόνο περιεκτική συζήτηση. Θα έχεις μια σημαντική ευκαιρία να προσεγγίσεις κάποια άτομα που πριν έμοιαζαν απλησίαστα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Είναι χαρακτηριστικό το πισωγύρισμα που κάνεις τώρα στον αισθηματικό τομέα, και δεν μπορεί να μην το βλέπεις ακόμα κι εσύ, εκτός από τους άλλους. Κάνοντας μια ανασκόπηση, βλέπεις πως πολλά είναι αυτά που τελικά δεν σου ταιριάζουν, αλλά σε έχει φάει η συνήθεια. Δεν νομίζεις πως αρκετά έχεις κάνει υπομονή και πως έχει έρθει ο καιρός για να κάνεις τις αλλαγές που έχεις πραγματικά ανάγκη;

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το φορτισμένο κλίμα με το σύντροφο συνεχίζεται σήμερα, αφού ότι κι αν κάνει τώρα το έτερον σου ήμισυ, σου φταίει. Και όσο προχωράει η μέρα, τόσο κάτι θα φουντώνει μέσα σου και θα βγάζεις προς τα έξω έναν έντονο εκνευρισμό. Προσπάθησε να βγάλεις δημιουργικά την αυξημένη ένταση που νιώθεις και απέφυγε τους συνεχείς καυγάδες, γιατί πόσο να αντέξει πια ένας άνθρωπος;

Λέων (23/7-23/8)

Οι πλανητικές όψεις της σημερινής ημέρας, θα σε κάνουν να σκέφτεσαι περισσότερο πρακτικά, ακόμα και στον έρωτα. Έχεις χάσει τον αυθορμητισμό σου και πιέζεσαι ακόμη και από τον αέρα που αναπνέεις. Πρόσεχε, μη χάσεις την ουσία. Έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί θέλεις να πετύχεις πάση θυσία αυτά που έχεις κατά νου.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η σημερινή ημέρα κάνει την είσοδό της με αισιοδοξία για σένα, παρά τα προβλήματα που είχες τελευταία και νιώθεις, πως κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο. Μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, σου δίνει άλλον αέρα και αυξάνει κατακόρυφα τις κατακτήσεις σου. Εκτίμησε τα άτομα που σε πλησιάζουν και μην ενδώσεις άμεσα. Περίμενε.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μια παλιά σου αγάπη θα σε ξαναθυμηθεί τώρα και πιθανό να ξαναγυρίσει… στον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή… στη ζωή σου. Εσύ, φρόντισε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να ζυγίσεις όλα τα υπέρ και τα κατά, πριν την αφήσεις να μπει στη ζωή σου. Άσε την οικογένειά σου να σε βοηθήσει τώρα σε θέματα καριέρας και μην την απωθείς, ενώ, την έχεις ανάγκη. Ξεκαθάρισε από την αρχή τη θέση σου οτιδήποτε κι αν κάνεις σήμερα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η συναισθηματική σου ζωή πάει από το καλό, προς το καλύτερο, και φαίνεται πως υπάρχει ένας γενικότερος αέρας ανανέωσης στη ζωή σου. Παραμέρισε όσο μπορείς το παρελθόν και προχώρησε σε ένα υπέροχο μέλλον. Οι εναλλαγές που γίνονται συνεχώς στην οικονομική σου κατάσταση, είναι πια το κάτι άλλο. Δεν κάθεσαι όμως κι εσύ σε ησυχία. Μόλις πιάσεις μια «δεκάρα» στα χέρια σου, θες αμέσως να την ξοδεύεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι πλανητικές όψεις της σημερινής ημέρας, σε βρίσκουν σε μια φάση όπου έχεις κουραστεί αρκετά από τις σχέσεις σου, καθώς φαίνεται πως έχεις άμεση ανάγκη από αλλαγές. Μην αλλάξεις όμως τα πάντα, γιατί σύντομα θα το μετανιώσεις. Το διάστημα αυτό είναι καλό από οικονομικής άποψης, καθώς θα αυξηθούν θεαματικά τα χρήματα που εισπράττεις. Προτίμησε να αποταμιεύσεις τα περισσότερα χρήματα που θα πάρεις και μην τα χαλάσεις όλα μαζί σε αγορές που νιώθεις τώρα άμεση ανάγκη να κάνεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η σημερινή μέρα έρχεται για να σου δείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τί πραγματικά είναι σημαντικό, καθώς έχεις αρχίσει πλέον να αντιλαμβάνεσαι τις παγίδες, και πώς μπορείς να τις αποφεύγεις. Μείνε μακριά από ανθρώπους που δεν είναι ακόμα έτοιμοι για δέσμευση, αφού δεν έχεις καιρό για χάσιμο. Δώσε τώρα βάση στις δικές σου ανάγκες, και άφησε για λίγο στην άκρη τις ανάγκες των άλλων. Μάθε πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις εσύ, όρισε τις προτεραιότητες σου, και προχώρα με σιγουριά για να διεκδικήσεις αυτά που σου λείπουν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αυξημένη κυκλοθυμία σου βγάζει η σημερινή ημέρα, καθώς θα αλλάξεις πολλές φορές διαθέσεις, σκέψεις και αποφάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχεις την ανάγκη να έχεις μια σταθερή σχέση. Η τύχη θα είναι τώρα με το μέρος σου. Γίνεσαι και πάλι κυνηγός, ενώ αναζητάς μια σχέση περισσότερη εγκεφαλική.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι τωρινές πλανητικές διελεύσεις, δεν είναι ο μόνος λόγος που έχεις γίνει άλλος άνθρωπος. Είσαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου. Ξέρεις πλέον τι θέλεις και πως να το αποκτήσεις. Αυτήν την αυτοπεποίθηση βλέπουν οι άλλοι επάνω σου και δεν σε αναγνωρίζουν πια, ενώ παράλληλα με το πέπλο μυστηρίου που ως συνήθως διαχέεται γύρω σου, τους έχεις τρελάνει. Βάλε όμως σωστές προτεραιότητες ξεκινώντας πρώτα με αυτά που έχεις άμεση ανάγκη να ικανοποιήσεις, για να μη χαθείς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment