PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αθήνα ώρα μηδέν


Τρομαγμένοι είναι οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας, που έχουν ταμπουρωθεί στα σπίτια τους, φοβούμενοι για την ζωή τους.

Τρομαγμένοι είναι οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας, που έχουν ταμπουρωθεί στα σπίτια τους, φοβούμενοι για την ζωή τους.

Το κλίμα είναι πολεμικό με τους μετανάστες να φοβούνται ότι θα τους λιντζάρουν από μίσος και τους Έλληνες να φοβούνται ότι θα είναι τα επόμενα θύματα, που θα χάσουν άδικα την ζωή τους για μια κάμερα ή ένα κινητό.

Μετά την χθεσινή ένταση, που ήταν αιτία να νοσηλευτούν 15 μετανάστες, δύο ακόμα αλλοδαποί έπεσαν θύματα βίας πολιτών, αυτή την φορά στο Ρέθυμνο.

Όλα ξεκίνησαν, όταν δύο άνδρες από την Αλβανία, κατευθυνόμενοι στο αυτοκίνητό τους διασταυρώθηκαν με μια παρέα Ελλήνων και λογομάχησαν.

Το ένα έφερε το άλλο και πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται με μερική αμνησία, ενώ στον άλλον παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες δεν εντοπίστηκαν, όμως ο φόβος για νέα επεισόδια είναι έκδηλος στις αστυνομικές αρχές.

Εν τω μεταξύ, και στη Θεσσαλονίκη οι κάτοικοι ετοιμάζουν πορεία συμπαράστασης για τον θάνατο του 44χρονου στην 3η Σεπτεμβρίου το απόγευμα της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σφράγιση για 2 χρόνια σε πρατήριο καυσίμων λόγω νοθείας

Peristeri News

Περιστέρι: Δηλώσεις καταδίκης για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Οδηγίες για μια ασφαλή Σαρακοστή

Peristeri News

Leave a Comment