PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το PeristeriNews.gr συνάντησε μια ηρωίδα της διπλανής πόρτας (video)


Η κα. Βάσω τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της δίνει ένα καθημερινό αγώνα ζωής από τη στιγμή που οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο γιός της, Βασίλης, πάσχει από ψυχογενετική καθυστέρηση.

Μιλώντας στην κάμερα του PeristeriNews.gr έκανε κατάθεση ψυχής αναφέροντας αρχικά τη δυσκολία που ένιωσαν αυτή και ο άντρας της, από τη στιγμή που έμαθαν ότι το παιδί τους σε ηλικία 8 μηνών πάσχει από τα χαρακτηριστικά του προαναφερόμενου συνδρόμου.

Από κει και πέρα ξεκίνησε ο πραγματικός αγώνας για τους νέους γονείς που μέχρι και σήμερα στάθηκαν δίπλα στην ιδιαιτερότητα του παιδιού τους χωρίς να δίνουν σημασία στον κοινωνικό περίγυρο και το ρατσισμό σε αυτούς τους ανθρώπους.

Το μόνο που αφήνει πικρή γεύση για την κα. Βάσω είναι το μέλλον και το τι θα γίνει όταν μεγαλώσει περισσότερο και δεν μπορεί να παρέχει τη φροντίδα που δίνει στον Βασίλη.

Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο πρέπει να δημιουργηθούν από την Πολιτεία και οι ανάλογες δομές που θα καταφέρουν να δώσουν μια χείρα βοηθείας σε αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν αλλά δεν μπορούν να μεγαλώσουν σωστά το παιδί τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment