PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πέγκυ Ζήνα: «Τώρα σειρά έχει ένα παιδάκι»


Η Πέγκυ Ζήνα μιλάει για την νυχτερινή ζωή εν καιρώ οικονομικής κρίσης, για το κοινό της αλλά και για το αν σκέφτεται να γίνει σύντομα μανούλα.

Η Πέγκυ Ζήνα μιλάει για την νυχτερινή ζωή εν καιρώ οικονομικής κρίσης, για το κοινό της αλλά και για το αν σκέφτεται να γίνει σύντομα μανούλα.

Σε μια δύσκολη εποχή πηγαίνει καλά το κέντρο στο οποίο εμφανίζεσαι.

«Ακολουθώ την κάθε εποχή και τις ανάγκες της. Θέλω να πηγαίνουν καλά οι επιχειρηματίες με τους οποίους συνεργάζομαι. Αυτή τη στιγμή καλούμαστε να το κάνουμε δυο μέρες την εβδομάδα. Παίζει όμως ρόλο και αυτές τις δύο μέρες το μαγαζί να γεμίσει. Αυτό γίνεται όταν παρουσιάζεις προγράμματα που χορταίνουν τον κόσμο που έρχεται να αφήσει λεφτά από το υστέρημά του».

Σε ενοχλεί που ρωτούν συνέχεια για τον γάμο σου, αν πάει καλά, τη σχέση σου με τον Γιώργο, για το πότε θα έρθει ένα παιδί;
«Για το γάμο δεν έχω πρόβλημα. Δεν ξέρω πώς θα αισθανόμουν αν είχα προβλήματα και με ρωτούσαν. Όταν με ρωτάνε για το παιδάκι, πιστεύω ότι είναι μια γλυκιά ανησυχία. Πιστεύω ότι μια ερώτηση που έχει ενδιαφέρον είναι το “πότε θα γίνεις μανούλα;”. Μέχρι πριν δυο χρόνια δεν το είχα βάλει καν στο μυαλό μου. Ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου. Με χαρά να έρθει κάποια στιγμή ένα παιδάκι στη ζωή μου. Το θεωρώ πολύ γλυκό που με ρωτάνε. Δεν με πειράζει καθόλου».

Έχεις το κοινό σου και για εκείνους είσαι η Πέγκυ. «Πάμε Πέγκυ», λένε.
«Είναι μεγάλη ευτυχία. Μου αρέσει που με φωνάζουν με το μικρό μου όνομα. Αγαπώ και σέβομαι τους ανθρώπους που με ακολουθούν Σ’ αυτούς χρωστάω τη θέση που με έχουν κατατάξει τα τελευταία χρόνια».

Πηγή:ΛΟΙΠΟΝ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment