PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Κάναντι, οι νέοι και η εσωτερική μεταγραφή του Ντιγκινί


Την τελευταία εβδομάδα τους στο Πήλιο διανύουν πλέον στον Ατρόμητο, με τον Νταμίρ Κάναντι να έχει βγάλει ήδη χρήσιμα συμπεράσματα για το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, με τον Αυστριακό να έχει ρίξει το βάρος φυσιολογικά για την περίοδο στη φυσική κατάσταση και την τακτική.

Ο πρώην τεχνικός της Ραπίντ Βιέννης και της Άλταχ είναι απαιτητικός και έχει μείνει ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις στις οποίες δουλεύει ο ίδιος και οι παίκτες του, αλλά και από την προσπάθεια που βλέπει παρά την κούραση των διπλών και τριπλών (ενίοτε) προπονήσεων.

Αναφορικά με τον σχηματισμό που προτίθεται να δουλέψει, θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα στα πρώτα φιλικά, αρχής γενομένης από αυτό του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΛ στο AEL FC Αrena, ματς που ουσιαστικά θα κλείσει και τον πρώτο κύκλο της προετοιμασίας, αφού μετά η αποστολή επιστρέφει στο Περιστέρι.

Εκτός των… κλασικών 4-2-3-1 και 4-3-3, είναι δεδομένο ότι ο Κάναντι θα δοκιμάσει και το 3-5-2 ή 3-4-3, θέλοντας να δει την προσαρμοστικότητα των παικτών του σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Άλλωστε, το 3-5-2 του Κάναντι ήταν και η βάση της επιτυχίας του στην Άλταχ, μέχρι να πάρει την προαγωγή για τη Ραπίντ.

Όσο για τα νέα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία, τα συμπεράσματα χωρίς τη διεξαγωγή αγώνων και δη επίσημων αναμετρήσεων, μόνο ασφαλή δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Ωστόσο, από άτομα που είναι στο Πήλιο δεν λείπουν τα καλά λόγια για παίκτες που θα δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Κατ’ αρχάς, ο Νίκολα Μίρκοβιτς έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία, αφού ξέρει να χρησιμοποιεί άριστα το τεράστιο σώμα του (1.95), ενώ τα θετικά σχόλια κερδίζει και ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, Μάντσον, που δικαιώνει τους λόγους για τους οποίους αποκτήθηκε και έχουν να κάνουν με το δυναμικό του παιχνίδι.

Παράλληλα, ενθαρρυντικά είναι τα αγωνιστικά στοιχεία που δείχνει σε ατομικό επίπεδο ο Μενσά, ενώ ως… αποκάλυψη μπορεί να θεωρηθεί και ο Αντόνιο Πολίδορο στο κέντρο της άμυνας, καθώς αποκτήθηκε περισσότερο ως επένδυση.

Φυσικά, για παίκτες όπως ο Μανούσος και Χατζηισαΐας δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, αφού μιλάμε για ποδοσφαιριστές με δεδομένη αξία που μπορούν να προσφέρουν και άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση, τα πιο αξιόπιστα συμπεράσματα θα εξαχθούν από τα φιλικά, αρχικά από αυτό του Σαββάτου με την ΑΕΛ, στο οποίο το πιθανότερο είναι να βρεθεί και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, αφήνοντας στην άκρη όποια ενδεχόμενη καλοκαιρινή εξόρμηση, προκειμένου να δει από κοντά τον νέο Ατρόμητο που χτίζει ο Νταμίρ Κάναντι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment