• Παρασκευή, 7 Μάι, 2021

Ζωντανά μέσω YouTube το τελευταίο αντίο στον «Lemmy»

Peristeri News
Peristeri News
Ιαν06/ 2016

Τα μέλη του βρετανικού συγκροτήματος Motörhead καλούν τους fans να παρακολουθήσουν ζωντανά, μέσω YouTube, το τελευταίο αντίο στον «Lemmy», τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου.

Η κηδεία του Ian Fraser «Lemmy» Kilmister θα πραγματοποιηθεί σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων στο Forest Lawn Memorial Park του Χόλυγουντ, ενώ οι Motörhead ζητούν να μην πάει κόσμος στον χώρο, αλλά αντίθετα να παρακολουθήσει τη ζωντανή μετάδοση που θα υπάρξει.

«Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας μπαρ ή το αγαπημένο σας club, βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε μια σύνδεση στο Ίντερνετ και κάντε μια πρόποση μαζί μας. Ή απλά να καλέστε τους φίλους σας και γιορτάστε τη ζωή του Lemmy στο σπίτι. Όπου και αν είστε, με όποιον τρόπο μπορείτε, ενωνόμαστε αυτό το Σάββατο, και γιορτάζουμε τη ζωή του αγαπητού μας φίλου και αναντικατάστατου ειδώλου», αναφέρει η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Ο θρυλικός τραγουδιστής, μπασίστας, ιδρυτής και frontman των Motörhead, είχε στο ενεργητικό του μαζί με το συγκρότημα πάνω από είκοσι άλμπουμ (τελευταίο το «Bad Magic» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο), και πέθανε σε ηλικία 70 ετών ενώ είχε διαγνωστεί με μια ιδιαιτέρως επιθετική μορφή καρκίνου, μόλις λίγες μέρες πριν.

Η τελετή θα μεταδοθεί στη μια τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας).