Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Ζητώ συγγνώμη για τα εγκλήματα του παιδιού μου»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων των «αφόρητων» πράξεων του παιδιού του δήλωσε πως ελπίζει να ζητήσει ο πατέρας ενός νεοναζί που πιστεύεται ότι συμμετείχε σε 10 φόνους μίσους στη Γερμανία.

Συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων των «αφόρητων» πράξεων του παιδιού του δήλωσε πως ελπίζει να μπορέσει να ζητήσει ο πατέρας ενός νεοναζί που πιστεύεται ότι συμμετείχε σε 10 φόνους μίσους στη Γερμανία, ανέφερε το εβδομαδιαίο περιοδικό Der Spiegel.

«Είναι επονείδιστες, και δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να τις δικαιολογήσει», δήλωσε ο Ζίγκφριντ Μούντλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό. Πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσει να συναντηθεί με τις οικογένειες των εννέα μεταναστών και της αστυνομικίνας που δολοφονήθηκαν από την οργάνωση Nationalsozialistischer Untergrund (NSU), της οποίας ο γιος του ήταν μέλος.

Το Der Spiegel δημοσίευσε χθες τμήμα μιας συνέντευξης με τον Μούντλος, έναν ανατολικογερμανό καθηγητή ο γιος του οποίου βρέθηκε νεκρός την 4η Νοεμβρίου. Ο πατέρας είπε πως η οικογένεια είχε προσπαθήσει -μάταια- την δεκαετία του 1990 να εμποδίσει το γιο να ενταχθεί στο νεοναζιστικό υπόκοσμο στην πόλη Γένα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νέο κύμα ψευδών απειλών για βόμβες σε πτήσεις συγκλονίζει την Ευρώπη

Peristerinews.gr Newsroom

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία

Peristerinews.gr Newsroom

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment