PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ζημιές σε Καβάλα και Δράμα από έντονη βροχόπτωση και χαλάζι


Σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες, σπίτια και καταστήματα αλλά και κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσαν έντονες βροχοπτώσεις με χαλάζι, σήμερα το απόγευμα στο σύνολο της Ανατολικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τους νομούς Καβάλας και Δράμας.

Για δεύτερη μέρα στην πόλη της Καβάλας, όπως αναφέρει το ertnews, η έντονη βροχόπτωση πλημμύρισε δρόμους και καταστήματα. Ιδιαίτερα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και την Ραψάνη, τα νερά από τους πλημμυρισμένους δρόμους εισχώρησαν σε καταστήματα και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για την άντλησή τους.

Το χαλάζι έδωσε την χαριστική βολή στις ήδη πληγείσες καλλιέργειες μήλων, ακτινιδίων, ντομάτας, καρπουζιών και διαφόρων οπωροκηπευτικών στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα και του Ζυγού.

Δέντρα και κλαδιά έπεσαν στη πόλη και σε διάφορα σημεία του νομού. Εκτός λειτουργίας βγήκαν τα φανάρια στον κόμβο Φαλήρου.

Χωρίς ρεύμα παραμένει η περιοχή του δήμου Παγγαίου, από την Ελευθερούπολη μέχρι και Γεωργιανή, λόγω ζημιάς που προκλήθηκε στο δίκτυο από πτώσεις δέντρων.

Τέλος, έντονη βροχόπτωση με χαλάζι έπεσε και στη Δράμα όπου σημειώθηκαν επίσης καταστροφές σε καλλιέργειες αλλά και σε σπίτια, ηλιακούς θερμοσίφωνες, αυτοκίνητα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας δέχθηκε κλήσεις για απομάκρυνση κλαδιών και δέντρων που έπεσαν στο οδόστρωμα από τον δυνατό αέρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη 31χρονος για πορνογραφία ανήλικων μέσω διαδικτύου

Peristeri News

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε ρέμα στο Ίλιον

Peristeri News

Εξαρθρώθηκε μεγάλη συμμορία που νόθευε τόνους καυσίμων και ποτών

Peristeri News

Leave a Comment