PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ζει ο Σαντάμ Χουσείν;


Ο Σαντάμ Χουσείν είναι ζωντανός και μάλιστα τηλεφώνησε στην επέτειο της εκτέλεσής του σε στενό συνεργάτη του για να του πει οτι ζει.

Ο Σαντάμ Χουσείν είναι ζωντανός και μάλιστα τηλεφώνησε στην επέτειο της εκτέλεσής του σε στενό συνεργάτη του για να του πει οτι ζει.

Από τότε που ο Σαντάμ Χουσείν εκτελέστηκε, διάφορες φήμες κυκλοφορούσαν ότι είναι ζωντανός. Τώρα αυτοί που αμφέβαλλαν ότι ο δικτάτορας του Ιράκ δεν εκτελέστηκε, έχουν περισσότερους λόγους να το πιστεύουν αφού όπως γράφουν οι New York Times στην επέτειο της εκτέλεσης του ο Σαντάμ, τηλεφώνησε σε ένα στενό συνεργάτη του και φίλο για να του πεί ότι παραμένει στη ζωή και πως στη θέση του κρεμάστηκε ένας σωσίας.

Αυτός που δέχτηκε το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα από τον άλλο κόσμο είναι ο Hassan al-Allawi, συγγραφέας και πολιτικός ο οποίος έβαλε μάλιστα σε ανοιχτή ακρόαση τη γραμμή ώστε να ακούσουν και οι καλεσμένοι που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Ανατρίχιασαν όλοι και είπαν, “μα αυτή είναι η φωνή του Σαντάμ”, δηλώνει ο al-Allawi. “Αν δεν ήξερα ότι ο Σαντάμ έχει εκτελεστεί, θα έλεγα με σιγουριά ότι ήταν αυτός”.

Όσο για το τι του είπε ο “αναστημένος” ηγέτης, ο Αλάουι λέει πως του διεμήνυσε ότι θα κάψει την πράσινη ζώνη και θα την βάψει κόκκινη με το αίμα των προδοτών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment