PeristeriNews.gr
Πολιτική

Υβριστική επίθεση στην Άννα Διαμαντοπούλου



Θύμα υβριστικής επίθεσης από αγνώστους, την ώρα που βρισκόταν μαζί με 40 περίπου πολιτικούς της φίλους σε μεζεδοπωλείο στην Καισαριανή, έπεσε η υπουργός Ανάπτυξης και υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Θύμα υβριστικής επίθεσης από αγνώστους, την ώρα που βρισκόταν μαζί με 40 περίπου πολιτικούς της φίλους σε μεζεδοπωλείο στην Καισαριανή, έπεσε η υπουργός Ανάπτυξης και υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, λίγες μόλις ημέρες μετά το επεισόδιο εις βάρος του Πέτρου Ευθυμίου στο Μαρούσι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας περαστικός έξω από το μεζεδοπωλείο, την αναγνώρισε πίσω από την τζαμαρία του καταστήματος και άρχισε να φωνάζει εναντίον της.

Σε λίγο συγκεντρώθηκαν άλλα 50 περίπου άτομα εκεί, τα οποία επίσης άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της και να εξαπολύουν ύβρεις.

Η κ. Διαμαντοπούλου αποχώρησε μαζί με τη συνοδεία της, βγαίνοντας από την μία και μοναδική είσοδο του καταστήματος, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασαν εκεί δυνάμεις της ΕΛΑΣ που δεν χρειάσθηκε τελικά να επέμβουν.

Η υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε σε δηλώσεις της ότι «φασίζουσες συμπεριφορές δεν τρομοκρατούν και δεν φοβίζουν, απ’ όπου κι αν προέρχονται», όπως και ότι η ίδια είναι «ανοικτή στο λόγο και την κριτική και όχι στη βία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment