PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Υποβλήθηκε με επιτυχία σε τοποθέτηση στεντ ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος


Με επιτυχία υποβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε τοποθέτηση στεντ, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Mount Sinai στο Μανχάτταν και αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Η επέμβαση κρίθηκε αναγκαία μετά το σπινθηρογράφημα και τις άλλες εξετάσεις που έγιναν και εχθές κατά την επίσκεψη του κ. Βαρθολομαίου στο ίδιο νοσοκομείο.

Από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ανησυχία καθώς ήταν ένα πρόβλημα που ο ίδιος γνώριζε και το στεντ θα έμπαινε κάποια στιγμή.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε πολύ καλή διάθεση το πρωί της Τετάρτης και ενδεικτικό της γενικότερα καλής κατάστασης της υγείας του είναι ότι το πρόγραμμα του έγινε κανονικά και είχε μια σημαντική επαφή καθώς συναντήθηκε στην Αρχιεπισκοπή με τον νέο δήμαρχο Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς, με τον οποίο συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής με το Δημαρχείο ενώ μεταξύ άλλων συζήτησαν και το θέμα των φυλετικών και των κοινωνικών διακρίσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, τους χτύπησαν και τους λήστεψαν

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού στο Περιστέρι

Peristeri News

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Leave a Comment