PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Υπόθεση Πάτρας: Η 34χρονη μηνύει τους παιδίατρους του Καραμανδάνειου


Τους παιδίατρους του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου της Πάτρας που κατέθεσαν για την ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021, εννέα μήνες πριν από τον θάνατό της, μηνύει η 34χρονη κατηγορούμενη μέσω του συνηγόρου της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, πρέπει να ερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της σωματικής βλάβης από αμέλεια από υπόχρεο, της ψεύδους βεβαίωσης και της ψευδούς κατάθεσης.

Παράλληλα, ο συνήγορος της κατηγορουμένης υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο να κληθεί να καταθέσει η παιδοκαρδιολόγος Αγγελική Καρατζά αλλά και να αναγνωσθεί η κατάθεσή της, καθώς όπως λέει «η κ. Καρατζά διαψεύδει τους γιατρούς στο Καραμανδάνειο που λένε ότι επικοινώνησαν μαζί της πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή. Η κατάθεσή της οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση της κατηγορίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς διαψεύδει ότι δήθεν επικοινώνησαν μαζί της είτε κατά την εισαγωγή, είτε κατά τη νοσηλεία. Η μοναδική επικοινωνία που είχαν μαζί της ήταν μετά την ανακοπή, όταν την ρώτησαν αν είχε εξετάσει ποτέ τη Τζωρτζίνα στο παρελθόν».

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε στο δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα της κατηγορουμένης, λέγοντας:

«Έχει προκύψει από την αποδεικτική διαδικασία ότι οι γιατροί καταθέτουν πως επικοινώνησαν μαζί της. Υπάρχει λόγος κλήτευσής της λοιπόν για να καταθέσει. Σχετικά με το αίτημα ανάγνωσης του εγγράφου της κατάθεσής της που ανήκει σε άλλη δικογραφία και αφορά στα άλλα παιδιά, θεωρώ ότι δεν πρέπει να αναγνωσθεί στο παρόν δικονομικό στάδιο. Πρέπει να επιφυλαχθούμε» ανέφερε η εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment