PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Υπόθεση Λιγνάδη: Ο Άρειος Πάγος δεν δέχθηκε τις αναφορές Κούγια


Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας δεν κατέθεσε τελικά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορές σε βάρος όλων των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη, όπως είχε προαναγγείλει, παρά το γεγονός ότι προσήλθε στο δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η γραμματεία (πρωτόκολλο) της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου δεν δέχθηκε τις αναφορές που ήθελε να καταθέσει ο κ. Κούγιας, καθώς δεν είχαν τον χαρακτήρα του επείγοντος και του υπεδείχθη να αποσταλούν ταχυδρομικά (ΕΛΤΑ) ή μέσω courier, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την πανδημία.

Παράλληλα, επισημάνθηκε από την πλευρά της Εισαγγελίας ότι ακόμη και για τις επείγουσες περιπτώσεις, όπου πρέπει να κατατεθούν αναφορές κλπ, αναγκαίο είναι να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για να καθοριστεί ραντεβού.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ο κ. Κούγιας δεν ζήτησε να επισκεφθεί τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα.

Στο μεταξύ, απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις Κούγια για τον χειρισμό της υπόθεσης Λιγνάδη από τους αρμόδιους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς, «οι οποίες ενέχουν δυσμενή σχόλια για το κύρος της Δικαιοσύνης, καθώς και προαναγγελίες πειθαρχικών αναφορών», έδωσε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment