Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Υποταγμένος στους δανειστές ο Πρωθυπουργός»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Για υποταγή στο μνημόνιο και τους δανειστές κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Αντ. Σαμαρά.

Για υποταγή στο μνημόνιο και τους δανειστές κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Αντ. Σαμαρά.

«Δεν χρειάζεται ο κ. Σαμαράς να συνεχίσει τη “σκληρή δουλειά” που μας έχει φέρει μέχρι εδώ. Η προσήλωσή του στο μνημόνιο, η υποταγή του στους δανειστές και η απουσία της χώρας από τις συζητήσεις πάνω στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα, αποτελούν το τρίπτυχο της στρατηγικής της ήττας και της υποτέλειας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Τονίζει επίσης ότι η μόνη ενότητα που αρμόζει σε αυτή την πολιτική είναι η ενότητα του λαού και της νεολαίας «για την ανατροπή των μνημονίων και τη χάραξη μιας νέας στρατηγικής που θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες της κοινωνίας».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment