Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Υποψήφιο για βραβείο το «Ελ. Βενιζέλος»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι, για ακόμη μία χρονιά, υποψήφιο αεροδρόμιο για τα καλύτερα προγράμματα κινήτρων και υποστήριξης, με την ψήφο εμπιστοσύνης των αεροπορικών εταιρειών.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) είναι, για ακόμη μία χρονιά, υποψήφιο αεροδρόμιο για τα καλύτερα προγράμματα κινήτρων και υποστήριξης, με την ψήφο εμπιστοσύνης των αεροπορικών εταιρειών (Routes Airport Marketing Awards Europe 2013).

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το σύνολο των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών επέλεξε τον ΔΑΑ για την καλύτερη πολιτική, σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων οικονομικών κινήτρων και υποστήριξης προς τις εταιρείες.

Η τελική αξιολόγηση των αεροδρομίων και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων τους στον χώρο του Aviation Marketing, θα πραγματοποιηθεί από ομάδα ειδικών του κλάδου και αεροπορικών εταιρειών, στις αρχές Μαΐου στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Ανάπτυξης Αερογραμμών Routes Europe 2013.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ώρες κοινής ησυχίας: Αλλάζουν από σήμερα – Τι απαγορεύεται

Peristerinews.gr Newsroom

ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα μίκρυνε ξανά κατά μία πόλη το 2025

Peristerinews.gr Newsroom

Νοσοκομείο Νίκαιας: Πάνω από 16.500 χρωστούμενα ρεπό σε νοσηλευτές και τραυματιοφορείς

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment