PeristeriNews.gr
Πολιτική

Υποχώρηση Πεταλωτή στην κόντρα με τον Μίκη Θεοδωράκη


Υποχώρηση επέλεξε ο ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής όσον αφορά το θέμα της κόντρας με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Υποχώρηση επέλεξε ο ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής όσον αφορά το θέμα της κόντρας με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο βουλευτής Κομοτηνής δήλωσε «σίγουρος ότι ούτε τις αφίσες που κυκλοφορούν γνώριζε και γνωρίζει ο Μίκης Θεοδωράκης, ούτε την αθλιότητα κάποιων, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από την επωνυμία “Σπίθες”».

Στη συνέχεια, ο κ. Πεταλωτής εξέφρασε τη θέση του ότι ο εισαγγελέας έπρεπε να παρέμβει για τις αφίσες με το απειλητικό περιεχόμενο εναντίον όσων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

«Ο εισαγγελέας όταν πέφτει στην αντίληψη του αξιόποινη πράξη που δεν απαιτείται έγκληση από τον θιγόμενο, υποχρεούται να παρεμβαίνει» υποστήριξε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης.

Ο κ. Πεταλωτής, τέλος, επέκρινε τον κ. Τσίπρα και εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ: «Δυστυχώς ένα μέρος της κοινοβουλευτικής αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ εν προκειμένω, με τον κ. Τσίπρα, έχει αποδείξει ότι δεν είναι ούτε ριζοσπαστική, ούτε δημοκρατική ούτε καν εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Ο κ. Τσίπρας σέρνει έναν πολιτικό λόγο που είναι συκοφαντικός και είναι πολλές φορές αυτό που πυροδοτεί και τις αθλιότητες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment