PeristeriNews.gr
Πολιτική

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών


Που μεταξύ άλλων αφορά σε θέματα συνταξιοδοτικά, φορολογικές διατάξεις, την ρύθμιση της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών και στην προώθηση του Τουρισμού.

Υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που μεταξύ άλλων αφορά σε θέματα συνταξιοδοτικά, φορολογικές διατάξεις, την ρύθμιση της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών και στην προώθηση του Τουρισμού.

Στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο συμπεριλήφθησαν και τροπολογίες, όπως η πολυσέλιδη για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων του Δημοσίου και η τροπολογία που αφορά στην περικοπή των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων.

Την αποδοχή της αντιπολίτευσης είχαν ουσιαστικά οι διατάξεις του νομοσχεδίου για τα τουριστικά καταλύματα – παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αρκετές διαμαρτυρίες για περιορισμό των ρυθμίσεων για την τουριστική κατοικία, στα καταλύματα πέντε αστέρων – ορισμένες από τις οποίες ψήφισε και ο ΛΑΟΣ.

Μονάχα την συμφωνία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (πλην εκείνης του βουλευτή Ζακύνθου Δημήτρη Βαρβαρίγου), είχε η 153ων σελίδων τροπολογία για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών.

Παρότι η Νέα Δημοκρατία δήλωσε ότι συμφωνεί από θέση αρχής στην συρρίκνωση του δημοσίου τομέα, δεν υπερψήφισε την επίμαχη τροπολογία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment