PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Υπέρμαχος στην πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ο Δήμος Περιστερίου (video)


Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση για τη σεξουαλική θωράκιση των παιδιών…

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου από εκπαιδευτικούς και γονείς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Απριλίου 2015 μια σημαντική ενημερωτική συνάντηση για τη σεξουαλική θωράκιση των παιδιών.

Την συγκάλεσε ο Δήμος Περιστερίου, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Βουλή των Ελλήνων και την Ευρωπαϊκή Ένωση, που ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό DVD με τίτλο «Το Μυστικό της Νίκης», το οποίο από την ερχόμενη Δευτέρα θα διανεμηθεί με πρωτοβουλία του Δήμου στα νήπια των παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων, καθώς και στους μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που σκοπό έχει την ενημέρωση των γονέων για την προστασία των παιδιών από κρούσματα παιδικής σεξουαλικής παρενόχλησης.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε ο φακός του PeristeriNews.gr αλλά και ολόκληρη την ταινία κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης»:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment