PeristeriNews.gr
Διεθνή

Υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε. το 44% των Βρετανών, βάσει δημοσκόπησης


Υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τάσσεται το 44% των Βρετανών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov, το αποτέλεσμα της οποίας δημοσιοποίησε μέσω Twitter δημοσιογράφος της εφημερίδας The Times.

Σύμφωνα με μήνυμα που αναρτήθηκε από τον συντάκτη της βρετανικής εφημερίδας Σαμ Κόουτς, υπέρ του Brexit τάσσεται το 40% των ερωτηθέντων

Το στρατόπεδο που τάσσεται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση διευρύνει το προβάδισμά του έναντι του στρατοπέδου που θέλει την έξοδο από την ευρωπαϊκή οικογένεια. Η προηγούμενη δημοσκόπηση της YouGov για την εφημερίδα The Times, που δημοσιεύτηκε πριν από 10 ημέρες, έδινε προβάδισμα δύο μονάδων στο στρατόπεδο υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε..

Ωστόσο, η νέα δημοσκόπηση ήταν η πρώτη που διεξήχθη με μια αλλαγή μεθόδου μέτρησης, μετά τις τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Χωρίς την προσαρμογή αυτή, η δημοσκόπηση θα έδινε προβάδισμα τριών μονάδων στο στρατόπεδο υπέρ της εξόδου της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Στόχος της αλλαγής αυτής είναι να αντιμετωπίσει το θέμα της υπερ-εκπροσώπησης των υποστηρικτών του UK Indepedence Party, (UKIP/ Κόμμα Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου) το οποίο θέλει την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε..

Άλλες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως τις δύο τελευταίες ημέρες έδωσαν μικτά μηνύματα για την πρόθεση ψήφου των Βρετανών εν οψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οπλουργός της ταινίας «Rust»

Peristeri News

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό

Peristeri News

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Leave a Comment