PeristeriNews.gr
Πολιτική

Υπέρ κυβερνήσεων συνεργασίας Λοβέρδος – Ρέππας


Σε συνεντεύξεις τους, τόνισαν πως τα οικονομικά προβλήματα και η επίλυσή τους θέλουν ισχυρή πολιτική βούληση.

Θετικοί στο ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας εμφανίζονται σε συνεντεύξεις τους οι Ανδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Ρέππας, τονίζοντας πως τα οικονομικά προβλήματα και η επίλυσή τους θέλουν ισχυρή πολιτική βούληση.

«Η κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι μια ανοικτή προοπτική, είτε γίνουν, είτε δεν γίνουν εκλογές», λέει ο υπουργός Υγείας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Συμφωνώντας με την φράση του πρωθυπουργού «ο κόσμος θέλει αλλαγές, όχι εκλογές», ο κ. Λοβέρδος αναφέρει: «είναι ώρα ευθύνης και όχι πολιτικολογίας. Ευθύνης βέβαια για όλους, πρωτίστως για τους πολιτικούς και τα κόμματα, αλλά οπωσδήποτε και για τους πολίτες».

«Οι εκλογές οδηγούν την χώρα σε εσωστρέφεια. Θα εκτιμήσουν αυτοί που τις προτείνουν τι μπορεί να κερδίσει η χώρα. Μήπως μια ισχυρή μονοκομματική κυβέρνηση; Σίγουρα όχι. Μήπως μια κυβέρνηση αναγκαστικής συνεργασίας; Και γιατί αυτή η αναγκαστική συνεργασία είναι καλύτερη από μια συνεργασία που προκύπτει εκουσίως ως πολιτική επιλογή;», διερωτάται στην εφημερίδα «Real News» ο Δημήτρης Ρέππας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment