PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Υπαίθριες δραστηριότητες στο πάρκο “Τρίτσης”


Διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού

Ένας καινούργιος εναλλακτικός τρόπος άσκησης που θα πραγματοποιείται στο πάρκο Α.Τρίτσης και θα σας προσφέρει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τα αθλήματα: ιππασία, ποδηλασία και τρέξιμο.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη 15:00-18:00 και Σάββατο 9:00-12:00

Σημείο συνάντησης και εκκίνησης το Δημοτικό γυμναστήριο του Ο.Ν.Α Λίγα λόγια για τα αθλήματα: ΙΠΠΑΣΙΑ Ένα ευχάριστο διάλειμμα ιππασίας στην φύση δεν είναι προνόμιο μόνο αυτών που ξέρουν να ιππεύουν, αλλά και όσων θα έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά με το καταπληκτικό αυτό άθλημα.

Αρκεί να αγαπάτε τα άλογα και την εξοχή. Τα άλογα είναι φιλικά και πολύ συνεργάσιμα, έτοιμα να σας δεχτούνε στην σέλα τους και να σας οδηγήσουνε σε μια ωραία και ασφαλή υπαίθρια βόλτα, καθώς η εκπαιδεύτρια θα είναι συνεχώς δίπλα σας. Ιδανική εμπειρία για αρχάριους ενηλίκους και εφήβους.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς αθλητικές δραστηριότητες στον κόσμο. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος εξοπλισμός, μόνο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, μία άνετη ενδυμασία και όσο για το ποδήλατο, σας το παρέχουμε εμείς . Στην υπαίθρια ποδηλασία ένας από τους βασικότερους κανόνες είναι ότι θα πρέπει να αποφεύγετε τις μοναχικές μετακινήσεις, για αυτό η ομάδα είναι η πιο ασφαλής λύση.

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ-ΤΖΟΚΙΝΓΚ- ΤΡΕΞΙΜΟ Είναι όλες αερόβιες δραστηριότητες που ενδυναμώνουν το μυϊκό σύστημα, τονώνουν τη λειτουργία της καρδιάς & του κυκλοφορικού, βελτιώνουν το αναπνευστικό σύστημα, και τέλος επιτυγχάνεται σημαντική απώλεια θερμίδων. Iδανικό και για ευπαθείς ομάδες.

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/01/2011

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΗΜΟΤΕΣ 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ(ΙΠΠΑΣΙΑ 10 ΕΥΡΩ/ΤΗ ΦΟΡΑ)

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ (ΙΠΠΑΣΙΑ 10 ΕΥΡΩ/ΤΗ ΦΟΡΑ)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9.00-21.00

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Ν.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment