PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ξετρύπωσαν χαρτοπαικτική λέσχη στο Περιστέρι


Έλεγχος σε ψυχαγωγικό σύλλογο διενέργειας χαρτοπαιξίας, στο Περιστέρι, ο οποίος λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων απαγόρευσης λειτουργίας καταστημάτων προς αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού, πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας.

Παράλληλα επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 21.800 ευρώ, για παράβαση των μέτρων απαγόρευσης λειτουργίας καταστημάτων προς αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος και δύο τσιλιαδόροι, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και της νομοθεσίας περί παιχνιδιών και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και ο προσωρινά υπεύθυνος του συλλόγου, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Στους τρεις συλληφθέντες και στον νόμιμο εκπρόσωπο βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 14.000 ευρώ, για παράνομη λειτουργία του ψυχαγωγικού συλλόγου κατά παράβαση των νόμων για την προστασία της δημόσιας υγείας και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας 15 ημέρες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μέσα στον χώρο βρέθηκαν 26 άτομα, για τα οποία δεν διαπιστώθηκε συμμετοχή σε παιχνίδια και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 7.800 ευρώ και ειδικότερα από 300 ευρώ πρόστιμο στον καθένα για άσκοπη μετακίνηση.

Επιπλέον βρέθηκαν εγκατεστημένα 11 τραπέζια χαρτοπαιξίας, ενώ ο χώρος επιτηρούνταν από 9 κάμερες εσωτερικά και 6 κάμερες εξωτερικά, όλες συνδεδεμένες με καταγραφικό, χωρίς να είναι ενήμεροι οι θαμώνες και χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment