PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ξέσπασαν… κατά του Κ. Χατζηδάκη


Θύμα προπηλακισμού από εξαγριωμένους διαδηλωτές έπεσε ο πρώην Υπουργός Μεταφορών και βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ.

Θύμα προπηλακισμού από εξαγριωμένους διαδηλωτές έπεσε ο πρώην Υπουργός Μεταφορών και βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ επιχείρησε να διασχίσει πεζός την οδό Πανεπιστημίου στο ύψος της οδού Βουκουρεστίου, όταν δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην μύτη και το φρύδι.

«Κλέφτες, κλέφτες! Ντροπή σας!» φώναζαν οι διαδηλωτές κατά του πρώην υπουργού, χτυπώντας τον με πέτρες και ξύλα.

Ο κ. Χατζηδάκης μεταφέρθηκε αιμόφυρτος αρχικά στην είσοδο ενός παρακείμενου κτιρίου και στη συνέχεια στη Βουλή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειας.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν όπου έμεινε για προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Tην αποδοκιμασία του για την επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Κώστα Χατζηδάκη εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, κατά τη συζήτηση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Ζώη.

Ο υπουργός εξέφρασε την αντίθεσή του σε παρόμοια βίαια γεγονότα, ενώ χαρακτήρισε δικαιολογημένη την αγανάκτηση των πολιτών, κρίνοντας ως υπαίτια την “γκρίζα πλευρά” του συστήματος της μεταπολίτευσης.

“Οι λογαριασμοί, όμως, πρόσθεσε, λύνονται στις εκλογές και όχι στους δρόμους χειροδικώντας. Στον πόλεμο οικονομικής επιβίωσης ένα είναι το όπλο: η ενότητα, στην προσπάθεια του ελληνικού λαού”.

Παρεμβαίνοντας, η προεδρεύουσα Βέρα Νικολαΐδου τόνισε ότι τέτοιες επιθέσεις από γνωστούς-αγνώστους βεβηλώνουν τους αγώνες των εργαζομένων.

Ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Ζώης, από την πλευρά του, είπε ότι τέτοιες προβοκάτσιες που στρέφονται κατά των ειρηνικών διαδηλώσεων των εργαζομένων δεν βλάπτουν μόνον το πρόσωπο που γίνεται αποδέκτης της επίθεσης, αλλά το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment