PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξέρανε Πανιώνιο και διαιτησία ο Ουάρντα!



Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με γκολ-οφσάιντ, σκόραρε για δεύτερη φορά σε αντεπίθεση τη στιγμή που ο Ατρόμητος έψαχνε το δεύτερο γκολ, αλλά τελικά οι Περιστεριώτες τους τη χάλασαν. Με γκολ του Κωτσόπουλου (65’) και του Ουάρντα στις καθυστερήσεις πήραν τον βαθμό (2-2) και ξέραναν τους Νεοσμυρνιώτες.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, ο Ατρόμητος πέταξε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, αφού αδικαιολόγητα περίμενε τον Πανιώνιο στο δικό του γήπεδο και τελικά το πλήρωσε στο 48’. Ο Σπιριντόνοβιτς ξεκινώντας την προσπάθειά του από ξεκάθαρη θέση οφσάιντ πλάσαρε τον Γιαννιώτη για να ανοίξει πολύ νωρίς στο β’ ημίχρονο, ενώ στο 59’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, από σέντρα του Βλάχου και ενώ οι Περιστεριώτες είχαν ανεβάσει τις γραμμές τους για την ισοφάριση.

Στο μεταξύ ο Ντάουντα είχε χάσει μία από τις κλασικές ευκαιρίες που χάνει το τελευταίο διάστημα. Ο Κάναντι επενέβη στο ματς, βάζοντας τους Κωτσόπουλου και Ντιγκινί και αμφότεροι τον δικαίωσαν.

Στο 65’ ο Κωτσόπουλος μείωσε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Γιαννούλη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γάλλος σέντραρε από τα δεξιά, ο Ουάρντα πετάχτηκε στην περιοχή και με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (90+3′) «παγώνοντας» τη Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (70’ Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (61’ Νίλσεν)

Στον πάγκο: Μπαντής, Πινιώτης, Γεσίλ, Γκιοατά, Μπραχίμι

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (63’ Σάκιτς), Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Ούμπιδες (60’ Ντιγκινί), Ουάρντα, Ντάουντα (60’ Κωτσόπουλος)

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Νάτσος, Κυριακίδης, Στρούγγης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment