PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το ψηφοδέλτιο στο Περιστέρι (pic)


Κάτι λιγότερο από 1 μέτρο είναι το φετινό ψηφοδέλτιο των δημοτικών παρατάξεων στο Περιστέρι για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Στα γεμάτα ψηφοδέλτια οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι 98 και οι υποψήφιοι διαμερισματικοί σύμβουλοι 21. Μιλάμε συνολικά για 119 ονόματα υποψηφίων σε ένα χαρτί 97 εκατοστών.

Θυμίζουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια τα πράγματα ήταν πιο εύκολα αφού αφενός οι υποψήφιοι ήταν λιγότεροι και αφετέρου υπήρχαν δύο κάλπες και δύο διαφορετικά ψηφοδέλτια για δημοτικούς και διαμερισματικούς.

Όλα αυτά αναμένεται να οδηγήσουν σε πολλαπλά λάθη των ψηφοφόρων και ειδικά των μεγαλύτερων ηλικιών που αν δεν πάνε προετοιμασμένοι θα ψηφίσουν λάθος άτομα ή θα βάλουν χωρίς σταυρό το ψηφοδέλτιο της παράταξης που επιθυμούν.

Προβληματισμός προκύπτει και για τους δικαστικούς αντιπροσώπους αφού η δυσκολία των τεράστιων ψηφοδελτίων στο χειρισμό εγκυμονεί κινδύνους για λάθη και επαναληπτικές καταμετρήσεις.

Γενικά μάλλον έχει έρθει η ώρα στο να υπάρξει μια πρωτοβουλία της Κυβέρνησης ώστε οι εκλογές να γίνονται ψηφιακά ώστε να αποφευχθούν λάθη και τόνοι πεταμένο χαρτί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Διπλή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (12η και 13η)

Peristeri News

Leave a Comment