Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ξεκινούν τις κινητοποιήσεις οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων ετοιμάζονται να πάρουν οι γιατροί για τα χρέη του ΕΟΠΥΥ.

Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων ετοιμάζονται να πάρουν οι γιατροί για τα χρέη του ΕΟΠΥΥ.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα εκτελεί τις συνταγές των ασφαλισμένων επί πιστώσει τουλάχιστον έως τις 25 Ιουνίου.

Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ απειλούν με αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα εξαιτίας των συσσωρευμένων χρεών.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Μιχάλης Βλασταράκος, υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι αν δεν εξοφληθούν οι συμβεβλημένοι με το νέο Ταμείο γιατροί, οι νομικοί σύμβουλοι του Συλλόγου θα προχωρήσουν σε αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα με αναγκαστική δέσμευση περιουσιακών στοιχείων του Οργανισμού.

Επιπλέον, ο κ. Βλασταράκος διευκρινίζει ότι η απόφαση αυτή ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΣ, το οποίο θα καθορίσει τη στάση του αμέσως μετά τις εκλογές και τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Peristerinews.gr Newsroom

Ταξί: Νέα κόμιστρα από το αεροδρόμιο – Στα 50€ η διαδρομή προς Αθήνα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment