Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ξεκίνησε η προετοιμασία του εορταστικού στολισμού στο Περιστέρι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκίνησε από νωρίς η προετοιμασία των στολιδιών της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων στους δρόμους του Περιστερίου.

Η υπηρεσία καθημερινότητας του Δήμου Περιστερίου ξεκίνησε την προηγούμενη βδομάδα να τοποθετεί τα φωτιστικά που θα συνθέσουν το γιορτινό κλίμα στην πόλη, που αδιαμφισβήτητα είναι κάθε χρόνο εντυπωσιακό και ξεχωρίζει από τους άλλους Δήμους της Αττικής.

eortastikos_stolismos_peristeri

Όσον αφορά το περαιτέρω γιορτινό κλίμα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι κατευθύνσεις που θα ακολουθήσει ο Δήμος αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι και φέτος θα γίνουν φαντασμαγορικές εκδηλώσεις και στολισμοί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σε τρία μέρη του κέντρου και αρκετές σε πλατείες γειτονιών όπως ο Αγ. Ιερόθεος, ο Λόφος κ.α.

Άλλωστε το Περιστέρι έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια σε αυτό τον τομέα και το ίδιο περιμένουμε και φέτος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χριστούγεννα με παιδικά χρώματα στο Περιστέρι – 15ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Peristerinews.gr Newsroom

Νέο Μέγαρο Τεχνών στο Περιστέρι: Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί (pics)

Peristerinews.gr Newsroom

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καταγγέλλει το πρόστιμο για το πανό των Fentagin

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment