PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα με τα Γιάννενα



Το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο Περιστερίου (ώρα έναρξης 17.15) μπήκε από σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την ομάδας μας.

Το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο Περιστερίου (ώρα έναρξης 17.15) μπήκε από σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την ομάδας μας.

Έπειτα από το χθεσινό χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες ξεκίνησαν προετοιμασία υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του χωρίς να υπάρχει κανένα σημαντικό πρόβλημα.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Γιαννούλης, Τόμας, Επστάιν, Ζουέλα.

Αύριο (Τρίτη) οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στη Κέρκυρα θα παίξουν οικογενειακό διπλό με την ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου ενώ εκείνοι που αγωνίστηκαν θα προπονηθούν στο δεύτερο γήπεδο των εγκαταστάσεων.

Aπό σήμερα και για τις επόμενες 10 ημέρες θα απουσιάζουν οι Παναγιώτης Μπάλλας και Φώτης Καϊμακαμούδης οι οποίοι κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Νέων για την προκριματική φάση του EURO U-19 2012 που θα διεξαχθεί στην Αρμενία.

Συγχαρητήρια στους ηρωικούς φιλάθλους μας !

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τους ηρωϊκούς φιλάθλους της ομάδας που αψήφισαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και έστησαν τη δική τους κερκίδα στη Κέρκυρα.

Η συμπαράστασή τους ακόμη και όταν η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, εμψύχωσε τους παίκτες και συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment