PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη


Ξεκίνησε πριν από μια ώρα στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών στα Ιωάννινα η δίκη για την υπόθεση του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Κατηγορούμενοι είναι ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής και η τότε υπεύθυνη της εστίας για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, καθώς και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος του διευθυντή.

Πρώτη μάρτυρας κατέθεσε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Μαρία Φρονημάκη. Το δικαστήριο με τις ερωτήσεις του επιχείρησε να ερευνήσει αν η μητέρα γνώριζε ότι το παιδί της ήταν θύμα μπούλινγκ από συμφοιτητές του.

Δεύτερος μάρτυρας ο πατέρας του 20χρονου σπουδαστή Ανδρέας Γιακουμάκης ο οποίος προανακριτικά δεν είχε καταθέσει. Ο κ. Γιακουμάκης υποστήριξε ότι πριν το θλιβερό γεγονός του θανάτου του παιδιού του δε γνώριζε για βασανιστήρια εκτός από μια φορά που τον είχε ενημερώσει η σύζυγός του ότι έκλειναν το ζεστό νερό στο παιδί.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι ήταν απόφαση του γιου του να φοιτήσει στη Γαλακτοκομική Σχολή. Για την υπόθεση θα καταθέσουν 16 μάρτυρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment