Κοινωνία

Ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ξεκίνησε πριν από μια ώρα στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών στα Ιωάννινα η δίκη για την υπόθεση του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Κατηγορούμενοι είναι ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής και η τότε υπεύθυνη της εστίας για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, καθώς και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος του διευθυντή.

Πρώτη μάρτυρας κατέθεσε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Μαρία Φρονημάκη. Το δικαστήριο με τις ερωτήσεις του επιχείρησε να ερευνήσει αν η μητέρα γνώριζε ότι το παιδί της ήταν θύμα μπούλινγκ από συμφοιτητές του.

Δεύτερος μάρτυρας ο πατέρας του 20χρονου σπουδαστή Ανδρέας Γιακουμάκης ο οποίος προανακριτικά δεν είχε καταθέσει. Ο κ. Γιακουμάκης υποστήριξε ότι πριν το θλιβερό γεγονός του θανάτου του παιδιού του δε γνώριζε για βασανιστήρια εκτός από μια φορά που τον είχε ενημερώσει η σύζυγός του ότι έκλειναν το ζεστό νερό στο παιδί.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι ήταν απόφαση του γιου του να φοιτήσει στη Γαλακτοκομική Σχολή. Για την υπόθεση θα καταθέσουν 16 μάρτυρες.

Related posts

Εκδήλωση του 7ου Γυμνασίου Περιστερίου «Σταγόνες Ιστορίας»

Peristeri News

Κορωνοϊός: 2.385 νέα κρούσματα – 11 θάνατοι – 156 σε ΜΕΘ

Peristeri News

ΕΟΔΥ: 2.691 rapid test – 254 θετικά το Σάββατο 21/5

Peristeri News

Leave a Comment