PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Περιστερίου για τα 90 χρόνια (vid)


Μια σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν στο Περιστέρι μέσα στο 2024 για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8/4 στο πολιτιστικό-συνεδριακό κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου εκεί όπου τιμήθηκαν για την πορεία τους στην πόλη δεκάδες Περιστεριώτες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του ο Δήμαρχος, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Δήμος θα διοργανώσει μέσα στη χρονιά τέσσερις συνολικά εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους πολίτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην πόλη.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε σημεία της ομιλίας του στην πορεία του μέσα στην πόλη αναφέροντας μια ιστορία που ίσως αρκετοί δεν γνώριζαν, τονίζοντας πως τόσο ο πατέρας του όσο και η μητέρα του δεν είχαν δει με καλό μάτι την ενασχόλησή του με τα κοινά της πόλης και την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος. Ο κ. Παχατουρίδης φανερά συγκινημένος μίλησε για τους προκάτοχούς τους αλλά και τα τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας, με τα οποία έφτιαξαν όπως είπε το Περιστέρι του σήμερα.

Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε στην πρώτη εκδήλωση για τα 90 χρόνια πάνω από 15 πρόσωπα της πόλης. Τιμήθηκαν Κορόγιαννη Πολυξένη, Αλεξοπούλου Σοφία, Ζορπίδης Ισαάκ, Εγγλέζος Στράτος, Καρκούλια Νικολίτσα, Λυμπερόπουλος Δημήτρης, Γκίζης Νικόλαος και οι αείμνηστοι Γκίζης Ηλίας, Αγιαννίδης Σεραφείμ, Αγιαννίδης Χρυσόστομος, Γάριος Γεώργιος, Γεωργούλης Κωνσταντίνος, Καραχάλιος Στυλιανός, Κοσμίδης Κυριάκος, Μενεξιάδης Αλέξανδρος, Ξηρίδης Σεραφείμ, Τζιβίσκος Βασίλειος και Τικόπουλος Απόστολος..

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αναβολή επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Περιστέρι

Peristeri News

Έκθεση «Ολυμπιακές Δάδες 1936-2020» στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Ακαδημία Γονέων «Από το Α έως το Ω» με θέμα «Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις»

Peristeri News

Leave a Comment